Program


Zádor – Kováts Duó

Zádor – Kováts Duó

A duó művészi küldetése, hogy a megkomponált részekkel tarkított, de alapvetően rögtönzött zenét a jazz műfajában kevésbé jártas hallgatók számára is érthető és élvezhető módon adja elő – kompromisszumok nélkül.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 8. csütörtök, 20:00

Zádor – Kováts Duó

Közreműködik:
Zádor Oszkár - zongora
Kováts Zoltán - nagybőgő

A Zádor – Kováts duo 2016-ban, az Újpest-Dunakeszi tengely mentén alakult meg. Zenéjük folytonos  hangszeres párbeszéd saját szerzeményeik témáiról, amelyekben a konszonáns és disszonáns hangzások váltakozása kelt feszültséget. Műveik jellemzően közös improvizáció során születnek, a megkomponált gondolatok ugyanúgy teret kapnak bennük, mint a spontán – már-már szabadzenét idéző – instrumentális eszmefuttatások. Eszmecseréjük alapja a 2018 őszén megjelent Thoughts from the Outskirts című albumuk, de ezen a koncerten már hallható lesz a készülő második lemezük néhány potenciális slágere is. A duó művészi küldetése, hogy a megkomponált részekkel tarkított, de alapvetően rögtönzött zenét a jazz műfajában kevésbé jártas hallgatók számára is érthető és élvezhető módon adja elő – kompromisszumok nélkül.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Ajánló


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!