Óbudai Társaskör

Óbudai Társaskör

Az Óbudai Társaskör épülete a régi Óbuda egyik, lakótelepek között megmaradt szigetén, az Árpád híd közelében található.

Hagyományaihoz híven nemcsak a városrész, hanem Budapest kulturális és társasági életének is jól ismert színfoltja.

A professzionális művészeti rendezvények, kiállítások sokaságát látogató közönség mellett a bridzselni vágyók, a gyermekeiket zenére tanítani szándékozók, és a szenvedélyes fotósok is otthonra leltek a hangulatos környezetben.

A világhírű Liszt Ferenc Kamarazenekar, a Budapesti Vonósok, majd az Auer Vonósnégyes mindennapos jelenléte az ország egyik legrangosabb zenei műhelyévé avatta a házat.

A Magyar Televízióval közösen rendezett Zeneóra című produkció rendszeres jelentkezése a képernyőn, valamint az itt készült rádiófelvételek is segítettek abban, hogy az intézmény széleskörű ismertségre tegyen szert.

1995-től visszatérő program a Művészeti Szalon, ahol a különböző művészeti ágak - a zene, az irodalom és a képzőművészet - találkoztatásával egy-egy korra, gondolatkörre, művészeti jelenségre irányítják a közönség figyelmét. Nemcsak maradandó élményt kapnak, hanem olykor még gasztronómiai ízelítőt is.

A Budapesti Tavaszi Fesztivál állandó helyszíneként a Mester és tanítvány sorozat várja a hazai és külföldi vendégeket is.

Tovább 1036 Budapest, Kiskorona utca 7.

Elérhetőségek


Cím: 1036 Budapest, Kiskorona utca 7.
Telefonszám: 06 1 250-0288
Weblap: www.obudaitarsaskor.hu
E-mail cím: info@obudaitarsaskor.hu

Térkép


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!