Program


Urban Verbunk Junior: A HÓnap fénye

Urban Verbunk Junior: A HÓnap fénye

Helyszín: Királyi Kastély - Lovarda
Esemény kezdése: 2022. 12. 08. (csütörtök) 19.00
60 perc, szünet nélkül

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 8. csütörtök, 19:00

A HÓnap fénye

 

Hol volt, hol nem volt, valahol az Álmok tengerén túl, a valóság szigetén állt egy város. A város lassan szürke, fásult és rideg lett. Fényei megkoptak, az emberek között a közöny emelt méteres vastagságú falakat.

A város szívében egy aprócska park bújt meg a közepén egy magányos kandeláberrel… gyertyája rég kiégett, az oszlopon esőkönnyek martak mély sebeket… Az emberek is egyre ritkábban jártak erre….

Évek teltek e monotonitásban, az évszakok mind egyformán szürkék lettek... csak a kandeláber emlékezett a régi szép időkre, amikor a fű még picit zöldebb, az ég picit kékebb volt… 

De a kandeláber tudta, hogy bármily aprócska is  a fény, a színeket, a szíveket csak az  teheti újra élővé…

Ha arra jártok, álljatok meg az öreg kandelábernél, hátha nektek is regél sosem látott, igaz mesét...

 

Alkotó koreográfusok- csoportvezetők: 

Asztalos- Kiss Zsuzsanna, Bulyáki Nóra, Fábián Fanni, Heiger József, Molnár István, Moussa Ahmed, Tóth Judit

Rendező: Tóth Judit - Moussa Ahmed

Jelmez: Kolozs Tímea

Fény, hang: Next Stage Team

Művészeti vezetők: 

Tóth Judit- Moussa Ahmed

 

Az előadásban közreműködnek az Urban Verbunk Junior gödöllői és kihelyezett tagozatának csoportjai (Palánta, Csipetke, Ficánkoló,  UV Ifi csoportok)

 

Parkolási lehetőség a Művészetek Háza parkolójában (5 perc séta a Kastélytól), bejárat az V-ös kapun keresztül. (Kastély főbejáratától balra kb 100 méter.)

 

TÁJÉKOZTATJUK KEDVES VENDÉGEINKET, HOGY ELŐADÁSON A NÉZŐTÉR 13. SORÁTÓL A 24. SORIG A SZÉKEK LELÁTÓN KERÜLNEK ELHELYEZÉSRE.

 


A Művészetek Háza Gödöllő Nonprofit Közhasznú Kft. tulajdonosa és fenntartója Gödöllő Város Önkormányzata.

A programot/előadást a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatja.

Ajánlatunk


Fiatal hőseink kóborlásuk során sok ellenséggel, de barátokkal, jóakarókkal is találkoznak – így például egy nemes lelkű művésszel, aki megtanítja őket a zene, az éneklés csodálatos hatalmára. És persze arra, hogy a legnagyobb ínség idején sem szabad elfelejtkezni az olyan örök értékekről, mint a barátság, a hűség és a bátorság. Vajon sok kaland árán sikerül-e a gyerekcsapatnak legyőzni az akadályokat? Sikerül-e embernek maradni az embertelenségben?

2023 első nagyszabású Дeva koncertjén a közönség egy különleges koncertműsorra számíthat a Várkert Bazárban. Az új dalok mellett a megszokott Дeva számok is másképp, átdolgozva szólalnak majd meg. Az énekesnő olyan vendégművészekkel lép színpadra, mint Lovász Irén, Kossuth-díjas népdalénekes, Szász Veronika Veni, a Hari Dramából ismert Mushu Israel és egy többtagú kórus.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel…

Egy nagy lebukás szimfóniája, e-mailekben, telefonokon és csevegő-programokon előadva. Stephanie boldogan éli a hű feleségek életét: gondoskodik a háztartásról, neveli…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!