Program


Gamer Symphony 2024
2

Gamer Symphony 2024

Fellegi Anna, Magyar Péter, Simon Zoltán - ének
Solar eclipse - tűzzsonglőrök
ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla)
Honvéd Férfikar (karigazgató: Riederauer Richárd)
Budapesti Akadémiai Kórustársaság (karigazgató:  Balassa Ildikó)
Budafoki Dohnányi Zenekar

Műsorvezető: Baranyai…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 9. vasárnap, 19:00

A Budafoki Dohnányi Zenekar látványos Game Music Show-ján a legnépszerűbb, ikonikus videójátékok zenéivel, tánccal és lenyűgöző látványvilággal várja a gamereket és az izgalmas szimfonikus zenére nyitott közönséget.

A látványos koncertshow-n a legnépszerűbb, mára már kultikussá vált korai videójátékzenék mellett a mai, ikonikus játékok zenéi is felcsendülnek, pazar, az eredeti videójátékok hangulatát idéző látvánnyal, táncprodukcióval.

Az alábbi játékok ikonikus zenéi biztosan felcsendülnek: Heroes of Might and Magic 3, Medal of Honor, World of Warcraft, Baldur's Gate 3, Ganshin Impact, Age of Empires, League of Legends, Assassin's Creed, Hogwarts Legacy, Skyrim.

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Igazi örömzene vígszínházi színészektől!

Ajánló


Közel két évszázada ad reményt és erőt „e rút világban” Liliomfi és Mariska minden ukázt felülíró szerelme, Szellemfi játékkedve és…

A Budapest Bár a szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozásaival vált Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává. Az együttes varázslatos vonzerejét a…

Molnár Ferenc világhírű regénye alapmű az emberi társadalom természetéről, a hősiesség, az árulás, az esendőség és a hazaszeretet fogalmáról.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!