Program


Pados mesék - BÁB16+
2

Pados mesék - BÁB16+

Felnőtteknek szóló bábszínházi sorozat
A PADOS MESÉK (BENCH-TIME STORIES) egyszemélyes előadás FELNŐTTEKNEK, melyben a bábjátékos lenyűgöző technikai repertoárjával és kézzel készített marionettjeivel vezeti be a nézőt egy szöveg nélküli előadás izgalmas, időnként sötét, máskor humoros világába.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 17. péntek, 19:00

A fordulatokban gazdag, rövid történetekből álló műsor Sarkadi Bence bábkészítőként és játékosként szerzett 23 éves tapasztalatát tárja a nézők elé.

Az előadás középpontjában különböző padok állnak, ahol a szereplők találkoznak, szerelembe esnek, kicsinyes csatáikat vívják vagy épp gyermekkori emlékeiket idézik meg. A legbanálisabb fiú-lány-sztoritól a világklasszis futballedzők összecsapásán át az identitás elvesztéséről szóló történetig a PADOS MESÉK feltárja, hogyan válik egy hétköznapi pad születő kapcsolatok, kibékíthetetlen konfliktusok és teljes élettörténetek színpadává.

Sarkadi Bence az első és egyetlen magyar bábos, aki a világ legrangosabb bábszínházi találkozója, a Charleville-i Nemzetközi Bábfesztivál versenyprogramjában szerepelhetett két előadásával is 2021-ben, majd a következő évben a fesztivál díszvendégeként léphetett színpadra.

A bábjátékos alkotótársa Szigeti Balázs rendező, tervező, irodalomtudós és polihisztor, aki több mint egy évtizede működik közre újabb és újabb díjnyertes bábjelenetek kitalálásában és megvalósításában. A PADOS MESÉK a legújabb közös projektjük, melyet a pandémia évében hoztak létre.

Díjak:

A Lengyel Színházi Céh Legjobb Bábjátékos Díja – Łomża, Lengyelország,
Köszönségdíj a Legjobb Bábjátékosnak – Łomża, Lengyelország,
Legjobb Előadás Díj – Moszkva, Oroszország,
Közönségdíj – Moszkva, Oroszország,
“Legjobb Színész Díj” – Stara Zagora, Bulgária,
“Legjobb Utcai Előadás Díj” – Forlimpopoli, Olaszország,
“Arany Magnolia Díj” – Shanghai, Kína,
“Kiemelkedő Előadás Díj” - Lenzburg, Svájc,
“Legjobb Egyszemélyes Előadás Díj” – Bukarest, Románia,
Fesztivál Fődíj – Kolozsvár, Románia,
“Michel Indali Díj” – Budapest,
Adelaide Fringe Fesztivál Legjobb Bábelőadás Döntőse – Ausztrália,
Közönségdíj – Maribor, Szlovénia,
“Luk Vincent Ifjú Tehetség Díj” – Ghent, Belgium

Ajánlatunk


Napfényben fürdő görög sziget. Mindent körbeölelő csillogó türkiz tenger. Hangulatos tavernák, ínycsiklandó étkek, mavrodaphne… Egyszerűen idilli - tökéletes felkeresni, ott időzni, visszatérni – s persze élni...

A produkció egy új előadó-művészeti műfaj, a cirque danse kiteljesedése, de nemcsak műfaji szempontból tekinthető unikálisnak: ez a Recirquel első olyan darabja, amelyben kizárólag külföldi vendégművészek szerepelnek.

Minden normális, modern férfinak három menyasszony az ideális, csak légiutas-kísérők legyenek, és menetrend szerint elkerüljék egymást.

Ajánló


A világ legnépszerűbb táncshow-ja, a Michael Flatley által létrehozott Lord of the Dance 25 éves jubileumát ünnepli!

Gótikus musicalként szokták emlegetni ezt a különleges zenei ínyencséget. Robert Louis Stevenson klasszikus rémregényének színpadi adaptációja egyaránt szól a bennünk…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!