Program


Gyermekkórus és hegedűszó – A Magyar Rádió Művészeti Együtteseinek koncertje Kelemen Barnabással
5

Gyermekkórus és hegedűszó – A Magyar Rádió Művészeti Együtteseinek koncertje Kelemen Barnabással

Klasszikusok a Lovardában sorozatunk következő koncertjén a Budavári Palotanegyed impozáns épületében hallgathatjuk meg Michael Haydn válogatott darabjait.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 17. szombat, 19:00

Szeretünk megfeledkezni bizonyos magyar származású zeneszerzőkről, akiket mi sokkal több joggal mondhatunk magunkénak, mint mondjuk Bécs Beethovent, vagy London Händelt. Így van ez a Haydn családdal is, hiszen mindkét fiú (Joseph és Michael) a történelmi Magyarország területén született, ráadásul Michael Haydn a nagyváradi püspök alkalmazásában is állt pár évig.

Róla szól a Magyar Rádió Gyermekkórusának és Szimfonikus Zenekarának koncertje, ugyanis két kései egyházi művét fogják közösen előadni, melyeket gyermekkórusra és kamarazenekarra komponált Salzburgban. E két mű között csendül fel a szerző G-dúr hegedűversenye is Kelemen Barnabás előadásában. 

Műsor: 

M. Haydn: Missa Sancti Leopoldi

M. Haydn: G-dúr hegedűverseny

M. Haydn: Vesperae Sanctissimae Innocentium

 

Előadja:

A Magyar Rádió Gyermekkórusa és Szimfonikus Zenekara

Szili Gabriella, Ducza Nóra – szoprán

Bakos Kornélia – alt

Kelemen Barnabás – hegedű

 

Vezényel:

Dinyés Soma

 

 

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Anyák napi családi matiné Karinthy Frigyes: MICIMACKÓ MESÉI Mesemusical a Pesti Művész Színház Fogi Gyermekszínháza előadásában

Szeretnénk benneteket meghívni a 2024. március 23-án, szombaton megrendezésre kerülő 3 vetítéses animációs film rendezvényünkre. Találkozhatsz kedvenc videósaiddal is, ott lesz: ZsDav, DoggyAndi, Jánosik Gergő, OwnMcKendry, Sajt32, Rolix, IceBlueBird és Aida Vagyok.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

2024. március 16-án a Follow The Flow a Papp László Sportarénában lép fel!

Az ország egyik első számú koncertzenekara, az összetéveszthetetlen zenei hangzású Quimby 33 év után sem hagy fel a kísérletezéssel.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!