Program


Jaeden Izik-Dzurko

Jaeden Izik-Dzurko

A Santanderi Zongoraverseny győztese

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 14. vasárnap, 19:00

Szkrjabin: 5. zongoraszonáta, op. 53
Liszt: h-moll szonáta

SZÜNET

Rahmanyinov: 1. (d-moll) zongoraszonáta, op. 28

Jaeden Izik-Dzurko (zongora)

A zongoraszonáta-irodalom három ikonikus darabját tűzte zeneakadémiai műsorára Jaeden Izik-Dzurko. A fiatal kanadai előadóművész az elmúlt években olyan versenyeken diadalmaskodott, mint a Hilton Head Nemzetközi Zongoraverseny és a barcelonai Maria Canals Nemzetközi Zenei Verseny. 2023-ban a santanderi Paloma O’Shea Nemzetközi Zongoraversenyen nemcsak az első díjat, hanem a közönségdíjat és a kamarazenei díjat is elnyerte. Jaeden Izik-Dzurko szívesen látott szólistája a nagyzenekari koncerteknek, a világ számos pontján lépett már fel. Fiatal kora ellenére a kritika tapasztalt előadóművészként jellemzi, játszott a londoni Wigmore Hall, a párizsi Salle Cortot és a madridi Auditorio Nacional de Música közönsége előtt. A Carnegie Hallban (Weill Recital Hall) 2022 októberében debütált. A New York-i koncertmagazin kritikusa kifinomult hangszínpalettáját, csiszolt technikáját és a zene iránti alázatát dicsérte.

RENDEZŐ: Zeneakadémia KoncertközpontSOROZAT: Versenygyőztesek

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!