Program


Hobby Barista Kurzus
2

Hobby Barista Kurzus

Minden, amit tudni akar a kávézásról - gyakorlatban és elméletben egyaránt!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 31. szombat, 19:00

Egy képzeletbeli időutazás során ellátogathatnak a leghíresebb kávétermesztő területekre. Megismerkedhetnek a kávégépek működésével és a kávékészítő eszközök helyes használatával. Kipróbálhatnak és összehasonlíthatnak többféle régi és új kávékészítési módot is. Bepillantást nyerhetnek az otthoni kávézás, kávéfőzés titkaiba, valamint megtanulhatnak egyszerű házi fortélyokat, trükköket. A hangulatos és professzionális oktatóteremben zajló, kis létszámú képzés során az otthoni kávékészítési módok gyakorlati részének tökéletes elsajátítása garantált.

 

Fontos információk

Helyszín:  Budapest, XIII. kerület, Hegedűs Gyula utca

A tanfolyam időtartama 1 nap (1x4 óra).

A programon kizárólag a már 18. életévüket betöltött személyek vehetnek részt!

A program 1 fő kurzusát tartalmazza.

 

A foglalkozás minimum 3 fő, maximum 6 fős csoportokban zajlik.

 

A kurzus jóvoltából lehetőségük nyílik továbbá, hogy elsajátítsák a tökéletes habos kávé készítésének titkát, illetve foglalkozzanak a kávéfogyasztás élettani hatásaival is.

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!