Program


Farkas Gábriel Band: Óriások vállán - Nemcsak Jazz Klub

Farkas Gábriel Band: Óriások vállán - Nemcsak Jazz Klub

Farkas Gábriel különleges karakterű előadó, a magyar zenei paletta show műfajának egyedülálló alakja, idén ismét koncertet ad Szigetszentmiklóson jazz triójával.

 több

Aktuális előadásokEz az est igazi tisztelgés az amerikai és magyar könnyűzene klasszikusai előtt. Garay Attila jazz sztenderd harmonizációi mellett a zenekar a magyar könnyűzene slágereinek jazz átdolgozásaival és néhány saját szerzeménnyel érkezik a Nemcsak Jazz Klub legújabb eseményére. Gábriel utánozhatatlan színészi, előadói készségei, az őt kísérő tehetséges zenészek együttes produkciója, az általuk játszott magyar jazz, klasszikus sztenderd, easy listening, azaz a könnyen hallgatható örökzöld zene mind garancia a felhőtlen kikapcsolódásra.

A zenekarról:
Farkas Gábriel énekes, színész, festőművész. Huszonöt éve a magyar zenei paletta show műfajának egyedülálló alakja. Jazz triójával, a Farkas Gábriel Banddel, több mint 20 éve telt házas estekkel szórakoztatja a budapesti közönséget, s az ország legexkluzívabb eseményein ad koncerteket. Ajándék c. első szóló albumán a magyar könnyűzene klasszikusait dolgozta fel, melyen Psota Irénnel is duettet énekelt. A formáció kultúrmissziója, hogy a magyar könnyűzene klasszikusait mai hangszereléssel újból megismertessék a közönséggel és ezt minden korosztály számára elérhetővé tegyék. Ezen az estén Szigetszentmiklósra is elhozza a legminőségibb klasszikus könnyűzenét.

A zenekar tagjai:
Farkas Gábriel - ének; Farkas Péter - jazz-basszusgitár, nagybőgő;
Földesi Attila - dobok; Juhász Attila - zongora

Ajánló


A francia zene - akárcsak a francia konyha - kifinomultságáról híres, az ízek és a színek tökéletes összhangjáról, a részletek…

A világhírű zenekar, a 100 Tagú Cigányzenekar Misszió templomi koncertsorozatának harmadik állomása, 2024. május 25-én 18 órától, Debrecenben, a Református…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!