Program


Budapest Ritmo PASS / BARTÓK TAVASZ 2024

Budapest Ritmo PASS / BARTÓK TAVASZ 2024

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 12. péntek, 15:30

A Budapest Ritmo, Közép-Európa egyik legjelentősebb világzenei fesztiválja 2024-ben ismét a főváros szívébe hozza a szcéna legjobb előadóit. Április 11-én, a fesztivál első, ingyenes showcase-napján hét térségbeli, feltörekvő világzenei együttes a Szimpla Kertben kap fellépési lehetőséget, majd április 12–13-án az Akvárium Klub színpadain ad egymásnak randevút a világzene színe-java.

De nemcsak koncertekre kerül sor, a Ritmo a kapcsolatépítésre és közös gondolkodásra is alkalmat ad: idén is nemzetközi zeneipari konferenciára várja a szakmabelieket a Magyar Zene Házába. A kétnapos, angol nyelven zajló beszélgetéssorozat keretében nemzetközi szakértők, újítók és gyakorlati szakemberek járják körbe a legfelkapottabb témákat. A Budapest Ritmo programját a Toldi moziban zajló, zenei témájú dokumentumfilm-vetítések teszik teljessé.

A Budapest Ritmo a Bartók Tavasz keretében a Hangvetővel közös programként, a Müpa szervezésében valósul meg.

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként is remekel.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


Nem titok, hogy Snétberger Ferenc, a 2024/25-ös évad művésze legkedvesebb zenészpartnerei közé tartozik Anders Jormin svéd bőgős és Joey Baron…

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!