Program


Budapest Jazz Orchestra & Tony Lakatos koncert

Budapest Jazz Orchestra & Tony Lakatos koncert

Budapest Jazz Orchestra Mester Dániel darabjait, hangszereléseit bemutató koncertje Tony Lakatos közreműködésével
 több

Aktuális előadások



Mester Dániel a budapesti jazz-tanszakos évei után az amszterdami konzervatórium jazz-szaxofon, illetve film-zene szakán diplomázott.
Szerzeményei gyakran egy nagyon egyszerű ötletből, dallamból, dallamfoszlányból mesterien felépített kompozíciók, melyek azonnal hatást fejtenek ki a hallgatóságra. Inspirációul Dániel számára legalább annyira szolgálhat egy érzés, mint egy Netflix sorozat, vagy akár tőzsdei műveletekkel kapcsolatos idegölő félelmek, de akár egy egyszerű gregoriánszerű dallamgondolat.
Mester Dániel több éve állandó tagja a Budapest Jazz Orchestrának. Több alkalommal kérte fel az együttes vendégszólisták repertoárjából egy - egy dal meghangszerelésére (Tóth Vera, Miklósa Erika, Wolf Kati, László Boldizsár stb.). A jól sikerült feldolgozások a szólisták, a zenekar és a közönség tetszését is elnyerték, melyet a produkció utáni fogadtatás, taps bizonyított.
A koncert szólistája a Németországban élő, világszerte ismert szaxofonos, Tony Lakatos (D/H). Egyéni, mégis a jazz szinte minden stílusához könnyen alkalmazkodó játéka izgalmas zenei élményt ígér a Budapest Jazz Orchestrával.

Ajánló


Koncertszerű operaelőadás három felvonásban, két szünettel, olasz nyelven

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Május 9-én Tankcsapda koncerttel indul az 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!