Program


Bolero/Régiúj/Sláger - Danubia Zenekar

Bolero/Régiúj/Sláger - Danubia Zenekar

Csemiczky Miklós a nagy magyar zeneszerző generáció egyik legszerényebb, ám legkiválóbb tagja, új művének bemutatója pedig ünneppé teszi ezt a koncertet. A Bolero talán az egyik legnépszerűbb koncertszám, míg Brahms harmadikja a szerző szimfóniái közül talán legritkábban hangzik el élőben, ám olyan slágergyanús dallamokat tartalmaz, amik Sting egyik számából is ismerősek lehetnek.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 25. csütörtök, 19:30

Kezdőknek és ismert dallamokra vágyóknak is jó szívvel ajánlható koncert.

Műsor

Ravel - Bolero

Csemiczky - Négy zenekari etűd – ősbemutatószünet


Brahms - III. szimfónia

vezényel: Hontvári Gábor

Beavató

Eckhardt Gábor zongoraművész, zenepedagógus a zeneakadémiai koncertek előtt az esti programhoz kapcsolódóan informatív, ugyanakkor szórakoztató előadásokat tart, amelyek megmutatják a művek közötti összefüggéseket, az aznapi koncert műsor-összeállításának szempontjait. A 17.45-kor kezdődő előadások aznapi koncertjeggyel látogathatók.

Ajánlatunk


A spanyol Andrea Motis lenyűgöző tehetség, aki otthon van a jazz, a klasszikus zene, a funk és az elektronika világában, énekel, trombitál, szaxofonozik, zenét szerez, sőt film is készült róla - és még nincs harmincéves!

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel produkciója.

Ajánló


Párizs a Margitszigetre költözik egy éjszakára! Tomboló zene, repülő fodrok, kalapok és csókok!

Ákos a jubileumi előadások után idén nyáron újra rockturnéra indul, melynek keretében július 27-én, a Tokaj Fesztiválkatlanban is fellép!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!