Program


Be Massive Szilveszter - New Years Eve Party 2023.01.01 5:00 óráig

Be Massive Szilveszter - New Years Eve Party 2023.01.01 5:00 óráig

2022 utolsó éjszakáján is Be Massive! Idén szilveszterkor is Metha és a Be Massive csapat – Metha, Dubecticut, Lenny Lenoks, Blas, Robert Makai, Secret Factory – felel a zenéért majd a Várkert Bazár Rendezvénytermében.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 31. szombat, 22:00

Be Massive Szilveszter - New Years Eve Party 2

A Be Massive közel két évtizede Budapest egyik legnevesebb elektronikus zenei partysorozata, amelyet az állandó megújulás és a maximális minőségre való törekvés jellemez. A szervezők széles zenei skálán mozogva, de mindvégig underground üzemmódban, olyan neveket hoztak el rendezvényeikre, akik közül mára már többen szupersztárok lettek: Charlotte de Witte, Sam Paganini, Innellea, Aether, Coeus, Denis Horvat, Marino Canal, Yubik és ENOS hazánkban egytől egyig a Be Massive bulikon debütáltak.

A programsorozat alapítója, Metha fáradhatatlanul szervezi a különleges helyszíneken megvalósított Be Massive Horizon bulikat. Általában oda visz elektronikus zenei eseményeket, ahol korábban még senki nem tartott hasonlót: adott koncertet a kőröshegyi levendulásban, a tihanyi kompon vagy épp a Dunakanyarban. Tavaly ilyen volt a Várkert Bazár is, ahol előbb háta mögött a felkelő nappal a budai Vár falain adott koncertet, majd szilveszterkor egy teltházas bulit tartott, és most visszatérő vendégként itt szintén ők zárják a 2022-es évet.

Metha a Be Massive bulik mellett számos kiemelt rendezvényen játszhatott, a Historical Tales az ő szettjeivel nyitott az Oroszlános udvarban, nyáron pedig a STRAND Fesztiválon a Várkert Bazár Electric Lounge sorozatában mutatta meg mi kell egy jó délutáni lazuláshoz.

És hogy mire számíthatunk szilveszter éjjel? Minőségi, dögös zenékre.
Ahogy a mottójuk is szól: „A stílus nem, csak a jó zenék, amik számítanak”

 

Ajánlatunk


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!