
A nyersvegán konyha titkai - ételkészítő workshop
A nyers vegán konyha éltető titkai - főzőest vacsorával
Vezeti: Szikra Dávid, a Napfényes Étterem nyersvegán séfje
A nyers vegán konyha éltető titkai - főzőest vacsorával
Vezeti: Szikra Dávid, a Napfényes Étterem nyersvegán séfje
Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!
Last event date: Torsdag, 10. Oktober 2024 17:00
Rengeteg tippet, szempontot, inspirációt kaphatsz a Napfényes Étterem séfjétől, ráadásul az elkészített finomságokat közösen elfogyasztjuk. Ha egészségmegőrzés, vagy gyógyulás céljából végeznél nyerskúrát, akkor is itt a helyed. Szeretettel várunk!
Miért jó a nyersvegán étrend?
- eszköz az egészséghez, így a teljes élethez
- kúraszerűen alkalmazható: a szervezet megtisztul, és segíti a gyógyulást krónikus, akár daganatos betegség esetén
- a léböjt koplalásmentes alternatívája méregtelenítésre (3 nap / 1 hét / 1 hónap)
- glutén-, cukor-, tej-, és tojásmentes ételek és édességek széles tárháza
- gyorsan, kreatívan elkészíthető ételek
- könnyebbé és frissebbé tesz
- tudatos összeállítással, mozgás mellett segít a fogyásban
- növeli az immunitásodat élő enzimek és vitamindús alapanyagok bevitele által
- béltisztító, rostgazdag
- laktózmentes tejek variációi
- ökológiai lábnyomodat csökkented vele, mivel alacsony energiaigényű
Miért válaszd a napfényes nyersvegán főzőworkshopot?
- szabadon alkothatsz, hibázhatsz
- bátorságot nyersz a kísérletezéshez
- oldott, vidám hangulat, az új ötletekre fogékony légkör
- az este során folyamatos kérdezz-felelek
Hívd el a barátaidat, ismerőseidet, csapatépítőnek is kiváló program!
A workshop szakmai vezetője, Szikra Dávid nyersvegán séf:
15 éve fejleszti a nyersvegán vonalat a Napfényes Étteremben
10 éve tart tanfolyamot nektek
daganatos betegeket kísér a gyógyulás útján
élvezhetővé teszi számodra a méregtelenítés és tisztulás folyamatát
PROGRAM:
A nyers táplálkozás ismérvei
Anyagismeret: alapanyagok, ételpárosítások, áztatás-csíráztatás-aktiválás, fehérje-szénhidrát-zsír ideális aránya
Alapanyagok beszerzése
Konyhatechnológiai alapismeretek, vásárlási tanácsok gépek, eszközök választásához (turmixgép, aszaló, daráló)
Egyéni és csoportos ételkészítés
Közös vacsora
MENÜ:
Thai currys-kókuszos leves
Pizza Marinara
Cukkinispagetti bolognai szósszal
Répa-cékla burger coleslow-val
Kókuszgolyó
A menü változtatásának jogát fenntartjuk!
HELYSZÍN: Napfényes Rendezvényterem, 1053 Budapest, Curia utca 2. (bejárat néhány méterre a Napfényes Étteremtől)
Korhatár: 15 év.
SZERETETTEL VÁRUNK!
Szikra Dávid vegán séf és a Napfényes Főzőworkshopok munkatársai
Maude különc, szabadszájú és harsány nő, Lionel pedig kifogástalan modorú, művelt és meglehetősen cinikus férfi. Ők ketten talán soha nem találkoztak volna, hiszen Maude munkanélküli pincérnőként egy lepukkant lakókocsiparkban él Kaliforniában, Lionel pedig egy neves művészeti alapítványnál dolgozik a kontinens másik felén, New Yorkban.
1965. június 13-án nyerte meg Kovács Kati a KI MIT TUD? -ot. Ezt a jubileumot ünneplendő 60 évvel később ugyanazon a napon rendezzük meg Kati első önálló „arénás” koncertjét, amelyen elhangzik ennek a rendkívül gazdag és sikeres életműnek a színe-java.
A legendás bálna az a megmagyarázhatatlan „valami“, amellyel mi, emberek, együtt élünk: az időtől való félelem, az örökkévaló utáni vágy…
Glattauer vígjátéka nagy emberismerettel és virtuozitással sodorja nézőjét a hősökkel együtt a jövő meglepetései felé...
enhed(er) i kurven
total:
Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.