Program


Zsidó Kulturális Fesztivál 2024: Horgas Eszter - A szerelmes Chagall

Zsidó Kulturális Fesztivál 2024: Horgas Eszter - A szerelmes Chagall

Aktuális előadások



Horgas Eszter: A szerelmes Chagall – szabadság, szerelem, szeretet

 

Igazi összművészeti előadást láthatunk a Rumbach utcai zsinagógában: Horgas Eszter fuvolaművész életre kelti a híres festőt: Chagallt. A művész a festő életútját követve az orosz, zsidó, francia és amerikai klasszikus zene, a jazz és a pop világából válogatott össze remekműveket. 

A fantázia világában, a festmények és a műfaji határokon át szárnyaló zeneművek (Gershwin Kék rapszódiája, Sosztakovics keringője vagy Edith Piaf híres slágerei) segítségével a színpadon megídézett Chagall az élete meghatározó történéseiről mesél, hiszen a 97 évet élt zseni élete, munkássága, hite, szerelme kimeríthetetlen művészi anyaggá válik egy megható, szívhez szóló összművészeti-est létrehozásához. 

Közreműködik: Horgas Eszter fuvolaművész; Chagall szerepében Széplaki Géza színművész; Hárs Róza énekesnő, Bella szerepében: Szemerédi Bernadett, Löwenberg Dániel zongoraművész és a ClassJazz Band

 

* Az időpont és a programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Ajánló


Két jubileum varázslatos találkozása a Müpa színpadán: a Talamba Ütőegyüttes fennállásának huszonötödik évfordulóját Muszorgszkij idén százötven éves zeneművével, az Egy…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!