Program


Zsámbéki Nyári Színház - Rés a rés után - Wunderlich József verses zenés estje

Zsámbéki Nyári Színház - Rés a rés után - Wunderlich József verses zenés estje

A zenés esten saját dalaiból, saját szövegeiből, verseiből szemezget Wunderlich József, minden egyes láncszemnek hiányzik egy következő láncszem, a következőnek is, az utána következőnek is, és köztük mindig újabb rés…

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 7. szombat, 20:00

Zsámbéki Nyári Színház

Rés a rés után
Wunderlich József verses zenés estje
dalok és versek a hiányról

“Wunderlich József a Vígszínház közismert színésze, A Pál utcai fiúk című népszerű darabban Bokát, A Padlásban Rádióst, A nagy Gatsbyben pedig a címszereplőt alakítja, de eljátszotta Brecht Baal-ját is. 2016-ban Junior Prima Díjjal tüntették ki és elnyerte a Ruttkai Éva-emlékdíjat is, 2017-ben Soós Imre-díjat kapott. 2020 szeptemberében jelent meg Wunderlich József első önálló lemeze, SKIZó címmel, mely 14 dalon keresztül 14 különböző lelkiállapotot mutat be.

A zenés esten saját dalaiból, saját szövegeiből, verseiből szemezget, minden egyes láncszemnek hiányzik egy következő láncszem, a következőnek is, az utána következőnek is, és köztük mindig újabb rés…”

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!