Program


Zorán koncert

Zorán koncert

Zorán márciusban újra a BKK-ban

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 17. vasárnap, 20:00

Zorán márciusban újra a BKK-ban

A legendás előadó 2024. március 17-én a Budapest Kongresszusi Központba invitálja közönségét, ráadásul mindjárt két koncertre is: a tavasz harmadik vasárnapján, délután 16 és este 20 órakor egy újabb zenei utazásra hív mindenkit.

Zorán, a rá jellemző módon, most is maximalista, hisz az ország legnagyszerűbb muzsikusaiból válogatott zenészekkel készül a dupla előadásra, amelyből nem hiányoznak majd a meglepetések sem. Aki már átélte, tudja, hogy a Kongresszusi Központ meghitt hangulata milyen közvetlen és hatásos módon eleveníti meg dalainak itt is megszólaló mélységeit. És ahogy azt már megszoktuk tőle, ezeket a koncerteket is rangos vendégművészek teszik majd még felejthetetlenebbé.

Zorán március 17-én, érzelmekben és gondolatokban gazdag koncertekkel vezet át minden érdeklődőt a tavaszba.

Ajánlatunk


A Budapest Bár a szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozásaival vált Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává. Az együttes varázslatos vonzerejét a kitűnő zenészeknek és a magyar rockzene kultikus énekeseinek köszönheti.

Új névvel, új helyszínen, de a megszokott, felfokozott, összetett képi és zenei élményt nyújtó formával és minőséggel várjuk közönségünket november végén legendás filmzene koncertjeinken, melyek mindig óriási érdeklődésre tartanak számot, köszönhetően a kiváló filmzenékkel és filmes képi világgal, illetve Hollerung Gábor élvezetes konferálásával és szuggesztív vezényletével összeállított, igazán egyedi koncertélménynek. Ezúttal is a filmzeneirodalom legjavából válogatunk, az örökzöldek mellett a legújabb sikerfilmek zenéit is műsorra tűzve.

Egy letűnt korszak lenyomata, amely ma is érvényes tükröt tart elénk: hőseink áldozatok, megváltást keresők, megbocsátásra képtelen tévelygők, szerelemre vágyók, összeesküvők és megalkuvók. De mindegyikükben ott él a remény a szellem és lélek felemelkedésében.

Ajánló


Füst a szemében - Cseh Tamás 80. NYÁRI SZÍNHÁZ esőhelyszín: Gödöllői Királyi Kastély, Lovarda

A mesés keletet idéző történetben megelevenedik Aladdin, az ifjú, aki rátalálva egy varázsgyűrűre, majd egy különleges lámpásra, annak megdörzsölésével egy…

Ákos a jubileumi előadások után idén nyáron újra rockturnéra indul, melynek keretében július 27-én, a Tokaj Fesztiválkatlanban is fellép!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!