Program


MVM Classic & Club, Zenei találkozások, Tóth Vera, Csík János, Pál István „Szalonna” és Bandája

MVM Classic & Club, Zenei találkozások, Tóth Vera, Csík János, Pál István „Szalonna” és Bandája

A művészetben ritkán fordul elő statikus működésmód. Az előadók folyamatosan keresik az utat egymáshoz, a darabhoz, a szerzőkhöz. Amikor nem dolgoznak, akkor is az agyuk egy része folyamatosan azon jár, milyen művészeti alkotással szolgálhatják a közösséget?

Aktuális előadásokA "Zenei találkozások" koncert megálmodói és előadói is ilyen emberek, ezért az MVM Club koncertsorozat nyitókoncertjén ennek az áldozatos munkának a gyümölcsét élvezhetjük.

A koncepció kettősen érinti a legbensőbb lelki húrjainkat: a minket körülvevő - észrevétlenül életünk részévé váló - slágerek a sok száz éves népzenei hagyománnyal ötvözve egyszerre szólítják meg XXI. századi és ősi énünket. Tóth Vera, Csík János, illetve Pál István „Szalonna” és Bandája találkozása különleges, hiszen az általuk képviselt kulturális területek fúziója igazán egyedi koncertélményt jelent.

Esőhelyszín: MOMKult, Színházterem

Ajánló


A zenekar eddigi fennállása alatt kb. 6200 koncertet adott külföldön és idehaza, 2024-ben a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon ünnepli az 1979-ben…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!