Program


„Zenegyerekeknek!” hétvégén ÉS Családi kuckó

„Zenegyerekeknek!” hétvégén ÉS Családi kuckó

Népszerű gyermekdalok, népdalok, hagyományőrző elemek, körtáncok, mondókák

Foglalkozásvezető: Juhász László

 több

Aktuális előadások 

A foglalkozás után Családi kuckó:

Beszélgetés és szabad játék a SOTE szülő-csecsemő kapcsolati konzulens képzésének végzett hallgatóival (Bretz Éva, Farkas Enikő, Herbák Rozália és Riederauer Andrea)

Sok család életében jelent átmeneti vagy akár elhúzódó problémát az evés, az alvás, a sírás, a szobatisztaságra szoktatás vagy például a dacos viselkedés.

Ha ezek az alapvetően természetes kihívások felerősödnek, és a családnak nem sikerül megküzdenie velük, elakadások alakulhatnak ki, melyek hosszabb távon megterhelőek lehetnek a kapcsolatokra és a légkörre.

A konzultáció módszerének alapját a szülők kompetenciájának megerősítését célzó beszélgetések alkotják, melyek során a család számára elfogadható, elég jó megoldásokat igyekszünk megtalálni. A Családi kuckó keretében, csoportos beszélgetéseink alkalmával kötetlen formában járjuk körül ezeket a témákat, de konkrét kérdésekre is szívesen válaszolunk.

Áprilisi téma:

Dac, hiszti – önállóság, határszabás

Ajánló


Családi kézműves délutánunkon készüljünk együtt a közelgő Húsvéti ünnepre. A kicsinyeket tojáskereső játékkal, nyuszisimogatóval, bárányka nézegetővel és mesével várjuk, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!