Program


ZAZ ORGANIQUE TOUR
3

ZAZ ORGANIQUE TOUR

A VeszprémFest ötödik napján a jazz, a soul, és a francia sanzon stíluskeverékében éneklő francia sztár, ZAZ koncertjét élvezheti a közönség. 2010-ben jelent meg első albuma, a Zaz, amelyről a Je veux című dal bombasiker lett.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 15. péntek, 21:00

Kapunyitás: 19:00 - Előzenekar kezdés: 20:00
(Esőhelyszín: Veszprém Aréna)

ZAZ ORGANIQUE TOUR

ZAZ ötéves korától zeneelméletet, hegedűt, zongorát, gitárt és éneklést tanult, zenei hatásai között Vivaldi és Ella Fitzgerald egyaránt szerepel. Kezdetben utcazenészként játszott a Montmartre-on, majd apró klubokban lépett fel. Első zenekara a Fifty Fingers blues együttes volt, amellyel fesztiválokon és kisebb turnékon vett rész, később az Izar-Adatz baszk varietécsoporthoz csatlakozott.

2009-ben megnyerte a Tremplin Génération France Bleu/Réservoir-t, amivel egycsapásra ismertté vált. 2010-ben jelent meg első albuma, a Zaz, amelyről a Je veux című dal bombasiker lett. Listavezető volt
Franciaországban, Belgiumban és Lengyelországban, 2010-ben ő volt a legnépszerűbb francia énekes. 2011-ben elnyerte az EBBA, majd a European Border Breakers-díjakat, 2015-ben Echo-díjat kapott a legjobb nemzetközi női rock/pop művészként. Koncertjeivel bejárta egész Európát, de fellépett Kanadában és Japánban is.

Ötödik, legújabb stúdió albumát a világjárvány ideje alatt készítette, és októberben jelentette meg ISA címmel.

ZAZ Organique Tour című koncertsorozatának keretében látogat el Veszprémbe.

Valami Swing

A Valami Swing jazz manouche-t vagy cigány jazzt játszik. Választott stílusuk az 1920-as években bukkant fel Párizs utcáin és a briliáns gitárlegenda, Django Reinhardt formálta tökéletesre. Az amerikai jazz, a swing, a hot club, a sanzon, a különféle népzenék és a hagyományos cigányzene könnyed ötvözésével olyan egyedi, európai jazzstílust teremtett, amelyet milliók szeretnek ma is. A Valami Swing célja, hogy ezt a zenei hagyományt ápolja és vigye tovább.

Kis Katalin – ének
Kádár Dávid – ritmusgitár
Makk András – szóló gitár
Babindák István - klarinét, ének
Reince Lui – nagybőgő

Ajánlatunk


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!