Program


XXI. „Jazz és a Bor” fesztiválja - IV. nap
2

XXI. „Jazz és a Bor” fesztiválja - IV. nap

XXI. „Jazz és a Bor fesztiválja” egyedi színfolt a Balaton déli partján. Balatonboglár Város kiemelt rendezvénye. Nyáron, fesztivál keretek közepette csempésszük a nyaraló vendégek életébe ezt az igényes műfajt.  több

Rozbora Ádám Quartett:

A Premier Nívó díjas formáció egy nagyon friss fúziós stílusirányzatot képvisel. A harmóniát szembe állítjuk a keményebb riffekkel és ettől egy igen érdekes hangzásvilágot érünk el. Csak saját szerzeményeimet adjuk elő amiből csatoltam a mellékletben egy kis ízelítőt.

Rendszeres fellépői vagyunk a budapesti klubéletnek de már játszottunk a Müpában , A debreceni Jazz fesztiválon is.

Bágyi Balázs New Quartet:

A dobos-zeneszerző Bágyi Balázs a magyar jazz-élet egyik meghatározó, külföldön is rendszeresen koncertező művésze, aki húszas évei óta vezeti saját zenekarait. Számos formáció tagjaként szinte minden műfajban alkot, különleges, melodikus dobolási stílusa komplex zenei élményt nyújt.

Együttesében a magyar jazz fiatalabb korosztályának jeles képviselői a partnerei, a Hollandiában végzett szaxofonos titán Soso Lakatos Sándor, a klasszikus zenén nevelkedett Junior Príma díjas zongorista Oláh Dezső és Közép-Európa egyik legnagyszerűbb bőgőse Oláh Péter. A zenekar számos európai jazz fesztiválon játszott az elmúlt években 

2016-ban Pocsai Krisztával elkészített Homage To Shakespeare lemezüket a nemzetközi szakmai zsűri Gramofon -díjjal jutalmazta, majd az együttes az év zenekara címet nyerte el a JazzMa.hu magazin közönségszavazásán. (Bővebben:www.balazsbagyi.com)

Bágyi Balázs dob
Soso Lakatos Sándor szaxofon
Oláh Dezső zongora
Oláh Péter bőgő

A 14 év alatti gyermekek számára a belépés ingyenes.
Kapunyitás 19 órakor, a koncertek 20 órakor kezdődnek.