Program


Wekerlei Zsebszínház: Mikulás bábszínháza
2

Wekerlei Zsebszínház: Mikulás bábszínháza

Az elviselhetetlenségig rendetlen Krampuszlányok, Mánia és Hisztéria, újabb cselt eszeltek ki a Mikulás csomagjainak megszerzéséhez...

Wekerlei Zsebszínház: Mikulás bábszínháza
PÓRULJÁRT KRAMPUSZOK
Zenés mesejáték 2-7 éves gyerekeknek.

Mánia és Hisztéria trükkös megoldáshoz folyamodik. A varázsórákon tanultak segítségével és a gyerekek közreműködésével összetöpörítik a lelkiismeretesen dolgozó, csomagok kihordására felkért Sünpostást. A történet tovább bonyolódik, ugyanis a csomagok nem ajándékokat, hanem jóságbogáncsokat rejtenek…..

Maradjon titok, hogy hogyan is oldódik meg a mese, az biztos, hogy a Mikulás megérkezik és minden gyermeknek hoz ajándékot.

Szereplők
Mánia............................ Érsek- Csanádi Gyöngyi
Hiszti............................. Baranyai Anita
Sünpostás..................... Mátyás Zoltán, Reitter Zsolt
Mikulás.......................... Mátyás Zoltán, Reitter Zsolt

Író: Gordon Agáta
Tervező: Aranyszamár Színház
Kivitelezők: Tímár Magdi, Érsek- Csanádi Gyöngyi, Krista Anita
Fotók: Sziráki Lili

Minden gyermekjegy mellé 1 db üres Mikulászacskót biztosítunk, melyet a szülőnek kell megtöltenie a gyermekének szánt meglepetéssel. Kérjük, mindenképpen ezt az egységes zacskót használják, hogy mindenki öröme felhőtlen legyen!
A kész csomagokat november 15. és 29. között a kultúrházba kérjük behozni, hogy időben kerülhessen bele a Mikulás zsákjába!

Kérjük kedves látogatóinkat, hogy a rendezvényeink előtt tájékozódjanak az aktuális járványügyi intézkedésekről oldalunkon!

Ajánló


A Játékszín kétrészes krimijének helyszíne egy katamarán, ahol a külügyminisztérium nyolc fontos embere készül egy könnyed hétvégét eltölteni.