Program


Viszlát a levegőben! / Many Ways • Budapest Táncszínház

Viszlát a levegőben! / Many Ways • Budapest Táncszínház

A Budapest Táncszínház Viszlát a levegőben! című kreációjában az összefogás, a kollaboráció jelenik meg, melyet a mai társadalmunkat átszövő versengő életszemlélet ellentéteként állít középpontba…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 20. vasárnap, 19:00

Az együttes extrém helyzeteken keresztül hívja fel a figyelmet az emberek egymásra utaltságára, az együttműködés katalizátor hatására, és a bizalomra, mely nélkül bénultan állunk a kihívások elött.

Az egyén egyedül nem tud végrehajtani olyan dolgokat, amelyeket közösen sikerre tud vinni. Az emberiséget oly régóta foglalkoztató repülés lehetőségére egyedül nem vagyunk képesek, azonban ha mellettünk, jobban mondva, alattunk állnak társaink, akkor még a fizikai törvényeket leküzdve, a lebegésre is képesek vagyunk. Viszlát a levegőben!

„Utazunk, néhányan örökre,

más állapotokat, más életeket, más lelkeket keresve."  Anais Nin

A Many Ways egy olyan mű, amelyet lehetséges életutak ihlettek. Az utazás, a kimeríthetetlen döntések, a sok irány, a tanulás, a belső utazás és a különböző akadályok, amelyeket bármelyikünknek le kell győznie. Személyes utazásom, mint művész, mint ember, sokféleképpen irányított engem, tele érzelmekkel és élményekkel, kapcsolatban sok csodálatos lélekkel. A „Many Ways"-t csodálatos zenészek, valamint zenéjük és szövegeik ihlették. (Neel Verdoorn)

Viszlát a levegőben!
Előadják: Sághy Alexandra, Juhász-Hörcher Noémi, Aurora Basilica, Denise Camassa, Yvette Levine, Matthew Bell, Varga Bendegúz, Varga Donát, Damien Ledenon, Nicole Pitino, Marika Trucci, Alessia Mastrocinque, Grazia Montelione, Diletta Savini, Jongeun Lee
Zene: Ludvig van Beethoven, Gergely Attila
Video Mapping: Juhász Péter
Koreográfus: Sághy Alexandra
Rendező: Földi Béla
Many Ways
Előadják: Aurora Basilica, Denise Camassa , Yvette Levine, Matthew Bell, Varga Bendegúz, Varga Donát, Damien Ledenon
Zene: montázs
Jelmeztervező: Ben Voorhaar
Fénytervező: Földi Béla
Video Mapping: Juhász Péter
Koreográfus: Neeltje Verdoorn

Ajánlatunk


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!