Program


Vegyétek és egyétek - Fülöp Viktor önálló estje, ministrál: Lakatos László - FŐPRÓBA

Vegyétek és egyétek - Fülöp Viktor önálló estje, ministrál: Lakatos László - FŐPRÓBA

Dumaszínház est

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 21. szombat, 21:00

 

A mai világunk egyre inkább az értékesítésről, a marketingről szól, a hogyan adjuk el magunkat, a termékeinket és a szolgáltásainkat. Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy minket biztosan nem tudnak befolyásolni reklámmal, akciós felhívásokkal, kreatív csibészségekkel, pedig sajnos ezen elmélettel máris csapdába sodorjuk magunkat. Végülis a papok is salesesek, csak ők gondolatokat árulnak a lelkünknek. Hogyan mutatja a főnök, hogy ő a pótolhatatlan és tökéletes vezető, és miért beszélünk másképpen az ő jelenlétében. Lehet jobban működne az élet, ha inkább megosztanánk egymással amink van, majd azt adnánk el amit kaptunk, és visszavásárolnánk amit adtunk. A versenyszféra a sok árrésért küzd, talán csak azt kéne gyártaniuk ársapkába csomagolva.

Szeretettel várjuk a humor templomába, vagyis Vegyétek és egyétek, mert ez az én estem.

Ministrál: Lakatos László


Az előadást keresleti alapon árazzuk! További tájékoztatásért, kérjük, látogassanak el az ehhez kapcsolódó információs oldalunkra:


Kereslet alapú (dinamikus) árazás GYIK

 

Ajánlatunk


A világ legnépszerűbb táncshow-ja, a Michael Flatley által létrehozott Lord of the Dance 25 éves jubileumát ünnepli!

Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész például ellenezte. A kérdés, van-e joga az embernek beavatkozni saját halálának folyamatába, ma is sok helyen heves vitákat vált ki.

Ajánló


A korabeli elbeszélések, levelek és naplóbejegyzések alapján megírt színmű, Arany János élettörténetén keresztül próbálja közelebb hozni hozzánk a kor nagyjainak…

Szörényi Levente – Bródy János ISTVÁN, A KIRÁLY A rockopera szimfonikus operaváltozata két részben, magyar nyelven, magyar és angol felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!