Program


Varázsvilág - Odú családbarát szabadulós játék 2-6 fő részére
3

Varázsvilág - Odú családbarát szabadulós játék 2-6 fő részére

Egy szabadulós játék, ahol a Varázslók világába világába csöppenhettek, varázslatos lényekkel, és tárgyakkal találkozhattok. Kipróbálhatjátok, milyen a hopponálás, sőt találkozhattok egy valódi sárkánnyal, és a kijutáshoz elengedhetetlen a varázspálca használata is...
 több

Aktuális előadások


Varázsvilág 1. rész szabadulós játék 2-6 fő részére 60 perc

Egy szabadulós játék, ahol a Varázslók világába világába csöppenhettek, varázslatos lényekkel, és tárgyakkal találkozhattok. Kipróbálhatjátok, milyen a hopponálás, sőt találkozhattok egy valódi sárkánnyal, és a kijutáshoz elengedhetetlen a varázspálca használata is... De mindeközben nem szabad elfelejteni, hogy a csapatnak küldetése van, az idő véges, 60 percetek  van, hogy segítsetek Harrynek. Aki szereti a varázslótanonc történetét, annak kötelező ezt a pályát kipróbálni, aki nem ismeri, az pedig biztos, hogy a játék során kedvet kap majd rá.

Játék helyszíne: 1073 Budapest Erzsébet krt 17. 30-as kapucsengő

A vásárlástól számított 1 évig váltható be az utalvány.

 

 

Ajánló


Fedezd fel velünk az erőművészet gyöngyszemét és barangoljuk be együtt az egykori November 7. Hőerőmű ipari monstrumait!

Ismerd meg velünk Ybl Miklós egyik remekművének történetét az építésétől egészen napjainkig és gyönyörködj a lenyűgöző budapesti panorámában!

Titkokat rejtő palota? Szellemi, históriai, építészettörténeti kalandozás? Mindez együtt és külön-külön is igaz az egykori patika- és lakóházra, amely a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!