Program


Varázslatos Kispest - Skoda Éva kispesti festőművész műterme

Varázslatos Kispest - Skoda Éva kispesti festőművész műterme

Új programsorozatot indít a KMO, melynek keretében az érdeklődők különböző szakmákat ismerhetnek meg testközelből Kispesten. Betekintést nyerhetnek olyan hivatásokba és kulisszatitkokba, melyekbe külső szemlélőként nem nyerhetnek bepillantást.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 4. csütörtök, 17:30

Varázslatos Kispest
Skoda Éva kispesti festőművész műterme

Februárban a Kispest TV, márciusban a papi hivatás (látogatás a Nagyboldogasszony templomba), áprilisban a Kispesti Uszoda,  májusban pedig Skoda Éva (a Helikon Kulturális Egyesület elnöke) kispesti festőművész kulisszatitkaiba nyerhetünk betekintést.

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ajánló


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!