Program


Varázslatos Kispest - Horváth Péter fotográfus műterme

Varázslatos Kispest - Horváth Péter fotográfus műterme

Ebben az évben indított programsorozat keretében kispesti lakosokat invitálunk olyan helyekre, melyeknél nem lehetséges az egyéni látogatás. Csoportos szervezés keretében viszont igen, így az érdeklődők bejuthatnak olyan különleges helyekre és bepillantást nyerhetnek olyan hivatásokba, szakmákba és kulisszatitkokba, melyekbe más módon nem lenne lehetőségük.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: október 19. csütörtök, 17:30

2023 őszén folytatjuk a sorozatot.

Október 19-én 17.30 órától Horváth Péter fotográfus műtermébe látogatunk el, ahol megismerkedhetnek az érdeklődők egy fotóművész mindennapjaival, a fotóműterem különleges világával és az alkotófolyamat kulisszatitkaival. Megtudhatjuk, hogy mit gondolt kezdő riporterként a fényképek objektivitásáról és mit gondol most, valamint megismerhetjük a fotóalanyokhoz kapcsolódó látásmódját.

A fotós gondolatai pontosan kifejezik a művészetről alkotott filozófiáját: „Amit ma figyelemre érdemesnek tartok a világból, azt megmutatom. De nem úgy, mint valami megfellebbezhetetlen igazságot, hanem csupán az én pillantásomként."
 

Ajánlatunk


Fiatal hőseink kóborlásuk során sok ellenséggel, de barátokkal, jóakarókkal is találkoznak – így például egy nemes lelkű művésszel, aki megtanítja őket a zene, az éneklés csodálatos hatalmára. És persze arra, hogy a legnagyobb ínség idején sem szabad elfelejtkezni az olyan örök értékekről, mint a barátság, a hűség és a bátorság. Vajon sok kaland árán sikerül-e a gyerekcsapatnak legyőzni az akadályokat? Sikerül-e embernek maradni az embertelenségben?

Ajánló


New York, Peking, Dubai, Las Vegas, Monte Carlo és Tokió után újra Budapesten Az Illúzió mesterei!

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!