Program


Vaksötét koncert Gallusz Nikolettel és Peller Károllyal

Vaksötét koncert Gallusz Nikolettel és Peller Károllyal

A musicalek és az operettek kapnak főszerepet az egyedülálló vaksötétben rendezett koncerten Gallusz Niki és Peller Károly előadásában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 19. szerda, 19:00

Vaksötét koncert Gallusz Nikolettel és Peller Károllyal

Következő Vaksötét koncertünkön ismét műfajt váltunk, ezúttal a musicalek és az operettek kapnak főszerepet Gallusz Niki és Peller Károly előadásában. Egyedülálló koncerttel készülünk, hiszen vaksötétben találkozhat egymással a Madách Színház és a Budapesti Operettszínház közönsége, mi pedig garantáljuk, hogy mindkét műfaj szerelmesei találnak majd maguknak kedvükre valót. Zongorán kísér: Helle Maximilian.

Legyetek az estén Eisemann Mihály, Kálmán Imre vagy Kacsóh Pongrác vendégei. A legtöbb dal ráadásul nagyon ritkán hallható, egy szál zongorás változatban hosszú idő után itt hangzik majd el először.

Ha eljössz, mi megígérjük, hogy ezután sem hagyjuk ABBA!

Jegyvásárlásoddal nemcsak egy különleges koncertélmény részese lehetsz, de egy nagyszerű kezdeményezést is támogathatsz, hiszen a nekünk megszavazott bizalmadért cserébe újabb és újabb könyveket hangosíthatnak meg lelkes Önkénteseink a látássérültek szolgálatában.

Támogatóink:
Market Építő Zrt. - Market-csoport
Vermis Production
JabJab Online marketing 

Ajánlatunk


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három részben

Ajánló


Az előadásban megidézett kor egybeesik A hattyúk tava ősbemutatójának idejével (1877). Ugyanakkor a XIX. század második fele az elburjánzó elmegyógyintézetek,…

A muzsika hangja a zenés színházi irodalom egyik legsikeresebb darabja, amelyből világhírű film is született, a benne szereplő dalok pedig…

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!