Program


Útibeszámolók - Utazások a Selyemút mentén

Útibeszámolók - Utazások a Selyemút mentén

Perger István, a Keletiből Hongkongba blog szerzője 83 országban járt, és az elmúlt években bejárta az egykori Selyemút – illetve selyemutak – szinte egészét Kínától a volt szovjet Közép-Ázsián és Iránon, Irakon át Törökországig.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 11. hétfő, 18:30

Útibeszámolók
Utazások a Selyemút mentén

Előadó: Perger István, a Keletiből Hongkongba blog szerzője

A Selyemút évszázadokon keresztül a világ egyik legfontosabb kereskedelmi és kulturális közvetítő útvonala volt. Ma pedig egyre inkább újra az. Emberek, történetek, tájak és történelem. Az agyagkatonákról híres Hszian, az ujgurföldi Kasgar, az üzbegisztáni Szamarkand, Buhara, Híva. Ősi városok Kazahsztánban és Türkmenisztánban, Mashad Iránban, Karbala és Nadzsaf Irakban, Damaszkusz és Palmüra Szíriában: pár megálló ebből a hatalmas és izgalmas térségből.

Ajánlatunk


Ne hagyja ki a gyönyörű zene felejthetetlen estjét, amelyen a világ egyik legkiválóbb zongoristája és zeneszerzője, Ludovico Einaudio dallamai csendülnek fel egy briliáns cseh zongorista előadásában.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Ajánló


Ákos a jubileumi előadások után idén nyáron újra rockturnéra indul, melynek keretében július 27-én, a Tokaj Fesztiválkatlanban is fellép!

A bugaci határon; Délibábos Hortobágyon; Van az úgy, kérem néha, néha; Némán várni egy boldog percet; Én mától kezdve csak…

Seregi László / Goldmark Károly / Hidas Frigyes A MAKRANCOS KATA Balett két felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!