Program


Útibeszámolók - Nőként egy háborúval megbélyegzett országban

Útibeszámolók - Nőként egy háborúval megbélyegzett országban

Előadó: Simigh Ágnes

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: október 24. kedd, 18:30

Útibeszámolók
Irak: Nőként egy háborúval megbélyegzett országban

„Irak az egyik legkevésbé ismert közel-keleti desztináció, ami csak 2021-ben, a pápa látogatása után nyílt meg igazán a turisták számára. Nem csoda, hiszen az ország egyik háborúból a másikba sodródott (két Öböl-háború, az Iránnal vívott háború), a közelmúltban pedig az Iszlám Állam okozott pusztítást, pedig a Tigris és Eufrátesz közötti Mezopotámia a legősibb civilizáció, ahol többek között az írás megszületett.
Irakban számos szó szerint lélegzetelállító látnivaló van, mint a gyémántként csillogó mecsetek Najafban vagy Kerbalában, de itt van a világ legnagyobb temetője, Babilon maradványai vagy a mezopotámiai mocsárvidék, csak éppen a legtöbbünk számára mindez ismeretlen.
Moszul, az Iszlám Állam egykori fővárosa még mindig romokban áll, mégis az utazásom egyik legnagyobb élménye volt az újjáépülő várost látni.
Irak legnagyobb vonzereje azonban az emberek, ilyen vendégszeretettel ugyanis még sosem találkoztam, így még egyedül nőként is biztonságban éreztem magam.”

Ajánlatunk


Kápráztató csodákkal vár a Fővárosi Nagycirkusz új műsora!

Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

Ajánló


2016-ban pályafutása első magyarországi koncertjét Veszprémben adta, most pedig 8 év után ismét visszatér a királynők városába Gregory Porter amerikai…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!