Program


Útibeszámolók - Fedezd fel Koszovót!

Útibeszámolók - Fedezd fel Koszovót!

A sorozat előadói, a hivatásos utazók (idegenvezetők, túravezetők) vagy a szinte mindig úton lévők (utazóbloggerek, útikönyvek szerzői) havonta egy alkalommal rengeteg fotóval, videóval színesített előadásukban osztják meg élményeiket, tapasztalataikat, praktikáikat a közönséggel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 16. hétfő, 18:30

Útibeszámolók - Fedezd fel Koszovót!
Előadó: Huszty Zoltán és Tóth Ádám, az Experience Balkan (Balkán Calling Egyesület) alapítói

Élménybeszámoló és kedvcsináló Koszovóba történő utazáshoz

Az előadáson az Experience Balkan csapatának alapító tagjai különleges történetekkel fűszerezve, objektíven-szubjektíven mutatják be Európa legfiatalabb és egyik legvendégszeretőbb országát, miközben választ adnak arra a kérdésre is: „miért éppen Koszovó?”.

A Balkánra szakosodott egyesület 2011-ben Koszovóban alakult, vezetői rendkívül jól ismerik ezt a kis balkáni országot, már több tucatszor bejárták annak minden zugát, megismerték népeit, történelmét, hagyományait, természeti szépségét, kultúráját, ízeit.

(A kedvezményes jegyeket csak a helyszínen, lakcímkártya felmutatásával lehet megvásárolni.)

Ajánlatunk


Zenés Kalandtúra – musical két részben-

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!