Program


Ünnep, újra együtt! - Tóth Vera & Budapest Jazz Orchestra – Advent a Várkert Bazárban

Ünnep, újra együtt! - Tóth Vera & Budapest Jazz Orchestra – Advent a Várkert Bazárban

Mára már hagyománnyá vált, hogy Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra együtt ünnepli a karácsonyt, amelyhez idén is csodálatos vendégek csatlakoznak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 19. vasárnap, 19:00

Ünnep, újra együtt! - Tóth Vera & Budapest Jazz Orchestra – Advent a Várkert Bazárban

Különleges adventi koncerttel várjuk Önöket a Várkert Bazár Adventi programsorozatában! Mára már hagyománnyá vált, hogy Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra együtt ünnepli a karácsonyt, amelyhez idén is csodálatos vendégek csatlakoznak. A koncerten ezúttal is vendég lesz testvére Tóth Gabi és szintén vendégművészként áll színpadra az élő zenei legenda, Charlie is.

Dalaikat egyedi hangszerelésben hallhatják majd ezen a rendkívüli estén, hiszen a Budapest Jazz Orchestra népszerű zenekarához a Coolstrings virtuóz vonósai is társulnak, hogy feledhetetlen élményt teremtsenek.

Ünnepeljenek velünk, egy meghitt, karácsonyi zenei csemegével!

Közreműködők:
Tóth Vera
Budapest Jazz Orchestra

Vendégek:
Tóth Gabi
Horváth Charlie
Coolstrings vonósai
Meszes Balázs (Punnany Massif)
Duka László (hegedű)

Ajánlatunk


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!