A 2025-ös szüret borai most először mutatkoznak be – ezek az újbortételek még fiatalok, de már most elárulják, milyen ígéreteket rejt az idei évjárat. Illatukban a frissen préselt szőlő zamata, ízükben a természet közvetlensége köszön vissza.
November 4. (kedd) – 18:00-tól – Mészáros Pince (Szekszárd)
Vendégünk Mészáros Péter. A szekszárdi Mészáros Pince egy családi borászat, ahol a hagyomány és a szakértelem kéz a kézben jár. Újboraik a borvidék melegségét és eleganciáját tükrözik – a Kadarka és a Kékfrankos vidám, gyümölcsös arcát mutatva.
November 11. (kedd) – 18:00-tól – Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet (Villány)
Vendégünk Borsos Kitty. A Vylyan a villányi borvidék egyik legismertebb pincészete, ahol a természet tisztelete és a modern borászat találkozik. Újboruk friss, gyümölcsös és lendületes, hűen tükrözi a régió karakterét.
November 18. (kedd) – 18:00-tól – Vida Családi Borbirtok (Szekszárd)
Vendégünk Vida Péter. A Vida Pince családi borászat, ahol az újborok könnyedek, gyümölcsösek és karakteresek, hűen visszaadják a szekszárdi dombok lelkét.
November 25. (kedd) – 18:00-tól – Sauska Pince (Villány)
Vendégünk Sebastian Giraldo Makovej. A Sauska a modern magyar borászat egyik ikonja, amely ötvözi a hagyományt a kortárs stílussal. Újboraik precízek, elegánsak és izgalmasak, betekintést adva Villány különleges terroirjába.