Program


ÚJ PI SLAM 3 - Karácsonyi Lidércnyomás

ÚJ PI SLAM 3 - Karácsonyi Lidércnyomás

A Pi Slam újpesti klubján harmadszorra jövünk a kedvenc slamköltőinkkel, akik újra egymás kezébe adják a mikrofont egész este.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 29. péntek, 19:00

Ha lesztek olyan bátrak, hogy ti is jelentkeztek OPEN MIC-ra, akkor nagy örömmel titeket is felkonferálunk. Ehhez az kell, hogy az eseménybe írjatok egy posztot "open mic" szöveggel, vagy írjatok nekünk egy emailt a pislamproductions@gmail.com címre, amiben kifejezitek fellépési szándékotokat.

A lényeg, hogy maximum 5 perces időkeretben hozz saját szöveget, amit saját magad adsz elő. Lehet vers, történetmesélés, standup vagy bármi, a lényeg, hogy hasson, hogy a közönséget megmozgassa.

A decemberei témánk ünnepi: Karácsonyi lidércnyomás! A slammerek külön szövegekkel érkeznek erre a témára, de számotokra a téma szabad!

Tervezett program:
Kapunyitás: 19:00
Kezdés: 19:30
Szünet: 20:30
Vége: 21:30

Látvány: Ferenczi Zsófi
Zene: Irlanda Áron (Pavilon)
Host: Bíró Dénes

Ajánlatunk


Budafoki Dohnányi Zenekar Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) vezényel: Guido Mancusi

Egy családi utazás nagy meglepetésekkel szolgálhat. Tomas, az üzletember egy síparadicsomba viszi szeretteit a téli vakációra. Váratlanul azonban lezúdul egy lavina és magával sodor sok mindent – ha magukat a családtagokat nem is, de sok illúziót, önáltatást, hamis ábrándot.

Ajánló


Az Oscar-díjas film alapján készült színpadi változat szórakoztató, szellemes és tiszteletlen tisztelgés Shakespeare zsenialitása előtt. A Szerelmes Shakespeare mesterien ötvözi…

Pjotr Iljics Csajkovszkij A PIKK DÁMA Opera három felvonásban, orosz nyelven, magyar és angol felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!