Program


TŰZLILIOM - táncjáték egy részben - a Nagyerdei Szabadtéri Játékok produkciója

TŰZLILIOM - táncjáték egy részben - a Nagyerdei Szabadtéri Játékok produkciója

Wass Albert A funtineli boszorkány című nagy sikerű regénye a Debreceni Népi Együttes vadonatúj táncszínpadi változatában.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 9. csütörtök, 20:00

A 2021. évi Nagyerdei Szabadtéri Játékok leglátványosabb táncszínházi ősbemutatója.

Wass Albert A funtineli boszorkány című nagy sikerű regénye a Debreceni Népi Együttes vadonatúj táncszínpadi változatában.

A misztikus táncjáték Nuca, az erdélyi tündér-boszorkány felnőtté válásának, illetve önnön varázserejére és tragikus sorsára való párhuzamos ébredésének titokzatos történetét meséli el a Debreceni Népi Együttes mintegy hetvenfős társulata és a több nívódíjjal is elismert Bürkös zenekar közreműködésével.

Hercz Vilmos, az Együttes Népművészet Ifjú Mestere-díjas rendező-koreográfusa – a Tizenhárom almafa és Széki tánchistóriák a Nagyerdei Szabadtéri Színpadon a korábbi években bemutatott, majd belföldön és külföldön is egyaránt nagy sikerrel játszott táncszínpadi produkcióit követően – ezúttal egy autentikus székely, magyar, cigány és román zenei stílusokból és táncokból építkező, a történelmi Magyarország tájegységeit és népi kultúráit akusztikus és vizuális síkon is termékenyen ötvöző, egész estés táncszínházi előadást álmodott meg.

A tavaly 70 éves jubileumát ünneplő debreceni együttes legújabb nagyszínpadi bemutatóját a tőlük megszokott fergeteges karakter- és össztáncok, valamint kézműves gondossággal elkészített, vadonatúj viseletek színpompás kavalkádja is jellemzik majd.

Ajánlatunk


Alan Turing, avagy "egy rejtett zseni élete" című előadás arra tesz kísérletet, hogy más szemszögből, közel hozva Turing alakját a nézőhöz, betekintést enged abba a világba, amibe sokáig csak maga Turing léphetett be.

Szörényi Levente – Bródy János / Gyöngyösi Levente ISTVÁN, A KIRÁLY A rockopera szimfonikus operaváltozata két részben, magyar nyelven, magyar és angol felirattal

Ajánló


Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!