Program


Traccs! Ördög Nóra & Nánási Pál

Traccs! Ördög Nóra & Nánási Pál

Traccs! Tatabánya legújabb beszélgető-est sorozatának második vendégei Ördög Nóra és Nánási Pál, hazánk egyik legismertebb és legkedveltebb sztárpárosa. Nem is csoda, hiszen meglepő őszinteséggel mesélnek családi életükről, és a valóságot is szívesen megosztják, nem kozmetikázzák az életüket.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 21. csütörtök, 18:00

Traccs! Ördög Nóra & Nánási Pál

TRACCS! Elismert • Motiváló • Példamutató • Sikeres
…emberekkel beszélgetünk… mindenről, amiről szeretünk beszélni, és talán arról is, amiről oly nehéz...
Legyünk környezettudatosak és tegyünk együtt a környezetünkért! Elég ha okostelefonján bemutatja jegyét a helyszínen belépéskor!

Kapunyitás: 17:30
Kezdés: 18:00

Traccs! Az országosan teret hódító beszélgető-est sorozat budapesti állomásának vendége, Ördög Nóra & Nánási Pál hazánk egyik legismertebb és legkedveltebb sztárpárosa. Nem is csoda, hiszen meglepő őszinteséggel mesélnek családi életükről, és a valóságot is szívesen megosztják, nem kozmetikázzák az életüket.

Fontos információk:
A rendezvényeink nem sajtónyilvánosak, így az ott elhangzottakról kép-, hang- és videofelvétel készítése a szervezők írásbeli hozzájárulása nélkül TILOS! Az előadóink által tett nyilatkozatok megjelentetése (online felületeketen, nyomtatott formában stb.) NEM engedélyezett! A jegy megvásárlásával a látogató hozzájárul, hogy online felületeinken promociós céllal, mint az előadás résztvevőjéről kép-, hang- és videofelvétel készülhet!

Ajánlatunk


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!