Program


Top 7 Live (Király Dani podcastje)

Top 7 Live (Király Dani podcastje)

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 31. kedd, 19:01

Király Dani podcastja nagy múltra tekint vissza. Azaz nekivágott már ennek a műfajnak. Most, úgy éreztük, itt az ideje, hogy kicsit kibővítsük a beszélgetéseket. Dani minden alkalommal meghívja vendégeit, hogy egy adott tematika mentén boncolgassák gondolataikat, amelynek egy verziója élőben látható. Méghozzá az élő verziója. Ami nem élő, az később hallható lesz ugyan – csak nem teljes terjedelmében. Nem is beszélve a bakikról. Na, azokat azért kihagyjuk majd. Kivéve, ha jöttök. Élőben. Top7 Live.

Műsorvezető: Király Dániel
Vendégek: Mindig mások. Nagyon izgulunk.

Ajánlatunk


A tárlat egy felejthetetlen utazás az emberi test világába. Betekintést nyújtunk az emberi test szerkezetébe, és elmagyarázzuk hogyan hatnak egymásra a funkcionális rendszerek és szervek. A látogatók egyöntetű véleménye hogy, a kiállítás nagyon mély nyomot hagy minden korosztály számára és elgondolkodtat, hogy hogyan is éljük tovább életünket.

Gótikus musicalként szokták emlegetni ezt a különleges zenei ínyencséget. Robert Louis Stevenson klasszikus rémregényének színpadi adaptációja egyaránt szól a bennünk lévő jó és gonosz küzdelméről és a szerelem kiismerhetetlen természetéről. Legfőbb kérdése az, hogy bemerészkedhet-e az ember és az emberi tudomány Isten felségterületére.

Ajánló


Az 1986-ban készült, kultikus családi rajzfilm színpadi változata lebilincselő élmény kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Nem hiszi? Jöjjön közelebb...

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!