Program


Több mint portás
5

Több mint portás

A Több mint portás sodró lendületű akciófilm. Egy kiszolgált és traumatizált tengerészgyalogos nő a szolgálatból hazatérve semmi mást nem szeretne, csak egy kis nyugalmat. Ennek megfelelően elvállal egy csendes portásállást egy New York-i luxusapartmanban. Szerencsétlenségére egy állig felfegyverzett műkincstolvaj banda éppen ezt a társasházat veszi célba..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. május 19. szerda, 21:00

Több mint portás / The Doorman
amerikai akcióthriller, 97 perc, 2020
16 éven aluliak számára nem ajánlott

Egy kiszolgált és traumatizált tengerészgyalogos nő a szolgálatból hazatérve semmi mást nem szeretne, csak egy kis nyugalmat. Ennek megfelelően elvállal egy csendes portásállást egy New York-i luxusapartmanban. Szerencsétlenségére egy állig felfegyverzett műkincstolvaj banda és kíméletlen vezetőjük éppen ezt a társasházat veszi célba, hogy egy értékes műtárgyat megszerezzen. Erőszakos fellépésük előhozza a tengerészgyalogos elrejtett, gyilkos ösztönét és különleges képességeit, s a bűnözők nem várt ellenállásba ütköznek.

A The Doorman – Több mint portás sodró lendületű akciófilm. Rendezője a japán Ryuhei Kitamura a bűnfilmek értő készítője, aki a Defekt, a Fordul a kocka és az Éjféli etetés mellett olyan japán kultfilmeket is készített korábban, mint az Azumi, és A Harc Háborgó Istene. A film főszerepeiben mások mellett Ruby Rose (Meg – Az őscápa, Tökéletes hang 3, John Wick: 2. felvonás, xXx: Újra akcióban, A Kaptár: Utolsó fejezet, Narancs az új fekete), Jean Reno (Léon, a profi, Ronin, Jöttünk, láttunk, visszamennénk, A rózsaszín párduc) és Aksel Hennie (Fejvadászok, Mentőexpedíció, Herkules) látható.

Szereplők:
Ali........................ Ruby Rose
Victor Dubois....... Jean Reno
Borz..................... Aksel Hennie
Jon Stanton......... Rupert Evans
Max..................... Julian Feder
Andre.................. David Sakurai
Martinez.............. Louis Mandylor
Leo...................... Hideaki Ito
Pat bácsi............. Philip Whitchurch

Rendező: Ryuhei Kitamura
Forgatókönyvíró: Lior Chefetz, Joe Swanson
Zene: Aldo Shllaku

Ajánlatunk


bohózat két felvonásban

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Ajánló


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!