Program


Tímár Sára és zenekara

Tímár Sára és zenekara

Tímár Sára Junior Príma-díjas énekesnő saját zenekarát 2009-ben alapította, azóta külföldi és belföldi koncerteket adnak és számos népzenei hangzó anyagon hallhatók. A Benczúr Kertben új anyagával áll színpadra.

Tímár Sára és zenekara:  Ének a határtalanról
07.21. 19:30 - 20:30 (esőnap másnap 07.22)

Tímár Sára Junior Príma-díjas énekesnő neve ismerősen cseng a hazai népzenei és világzenei életben, hiszen évek óta számos zenei formációban megfordult már, a táncház mozgalom fiatal generációjának egyik kiemelkedő alakja. Saját zenekarát 2009-ben alapította, azóta külföldi és belföldi koncerteket adnak.

A formáció tagjai:   Tímár Sára, Szabó Dániel, Bolya Mátyás, Nyitrai Tamás, Fekete Márton, Lelkes András, Hargitai-Halászi Lehel – furulya, ütőgardon

Járványügyi szabályok

A Benczúr Kerti Esték Népzenei koncertsorozatát  - a jelenleg érvényben lévő szabályozásnak megfelelően  -védettségi igazolvánnyal rendelkezők, valamint a felügyeletük alatt lévő kiskorú személyek számára látogathatják.  A védettségi igazolvány személyazonosító igazolvány, vagy útlevél felmutatásával együtt érvényes.

A rendezvény szabadtéri, így a maszk használata csak a beléptetéskor és a pultnál kötelező.A nézőtér területén a maszk használatát a szervezők nem teszik kötelezővé.  Kérjük, ügyeljenek a megfelelő távolságtartásra! A szabályok a hatályos rendeletek szerint változhatnak.

Kapunyitás: 18 órakor

Ajánló


A Dinasztiák a világhírű magyar artistaművészet előtt tiszteleg. A június 4. és augusztus…

Műsor: Csillagok háborúja, Hook, Schindler listája, Mesterséges értelem, Jurassic Park, Superman, A cápa,…