Program


tikk-takk...BUMM!

tikk-takk...BUMM!

Jonathan Larson Tikk-Takk… BUMM című, önéletrajzi ihletésű musicaljét az 1990-es években írta. Halála után hat évvel mutatták be a new york-i Off-Broadwayn hatalmas sikerrel, a Netflix filmadaptációját pedig 2021-ben mutatják be.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 7. szombat, 15:00

Jonathan Larson: TIKK-TAKK… BUMM!
musical

A 30. szülinapjához közeledő Jon felteszi magának az alapvető egzisztenciális kérdéseket: hol tart karrierjében? Mikor fog már végre berobbani? Mikor fogja „megcsinálni”? Ez a feszültség rányomja bélyegét kapcsolatára barátnőjével Susannel, és Michaellel a legjobb barátjával.

A darabban hármójuk történetét követhetjük nyomon. Az előadás üzentee még aktuálisabb, mint a 90-es években, hiszen a közösségi média megjelenésének köszönhetően egész életünket meghatározza a magunkat másokhoz való hasonlítgatás, éppen ezért a mi feldolgozásunkban a jelen korra, saját magunkra adaptáltuk a darabot.

Ez az előadás a mai 30-as korosztály, az „elveszett generáció” problémáit dolgozza fel. Velünk nem történt semmi rendhagyó, háború, éhínség vagy lázadások… Kényelemben nőttünk fel, mégis gyakran lebénít minket a félelem. Igazak ezek a félelmek, vagy csak a mi fejünkben léteznek? Miként érhetjük el, hogy ne a lemaradástól való rettegés határoza meg az életünket? Ezekre a ki nem mondott kérdésekre keresi a választ előadásunk.

Na, kimondtam. Na, BUMM…

Rendező: Bánovits Ottó

Jon.................... Török-Ujhelyi Tamás
Susan................ Misurák Tünde
Michael.............. Radvánszki Szabolcs

Zenei vezető: Nagy Zoltán
Koreográfus: Kelemen Dorottya
Rendező asszisztens/súgó/ügyelő: Pethő Orsolya

Zenekar:
Gavrucza-Nagy László - Gitár
Klem Dénes - Dob
Nagy Zoltán - Zongora, karmester
Takács Balázs - Basszusgitár

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!