Program


Test-kép, zavar? - érzékenyítő táncelőadás

Test-kép, zavar? - érzékenyítő táncelőadás

Két civil szervezet, a Másképptánc és a Rehab Critical Mass összefogott, hogy megmutassa, a testnek joga van a kifejezés szabadságához, akkor is, ha a mozgásában más, mint amit megszoktunk magunk körül a hétköznapokban.  több

Aktuális előadások



Az előadás során a közönség átérezheti, milyen lehetőségei vannak azoknak az embereknek, akik korlátozott mozgású testben élnek. Radikális, intim, ugyanakkor humoros és fesztelen produkció során tapasztalhatja, hogyan lehet szépen lebontani a falat a nézőtér és a játéktér között.

Tóth Károly, Bóta Ildikó és Surányi Judit alkotók nem csupán a mozgássérült embernek teremtenek lehetőséget a megmutatkozásra az előadás során, de a befogadói oldalt erősítve megmutatják a normatív testben élő, hétköznapi nézőknek, mik az ő korlátaik, és hogy milyen lehetőségeik vannak a határaik tágítására.

A kb. 40 perces előadás után Surányi Judit moderálásával olyan beszélgetés zajlik, ahol a résztvevők átélhetik, milyen volna egy integráló iskolarendszer, milyen lehet egy normális, elfogadó világ.

14+

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!