Program


Ternovszky-hétvége: Gusztáv

Ternovszky-hétvége: Gusztáv

Válogatás a sorozat epizódjaiból, 58 perc, 2023
kísérőfilm: Modern edzésmódszerek

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 11. vasárnap, 18:00

Rendező: Ternovszky Béla

A hatvanas években rendkívüli népszerűségnek örvendő magyar rajzfilmsorozat, a Gusztáv mozivásznon látható csetlő-botló antihőse új életre kelt a hetvenes évek második felében az otthoni kisképernyőkön. A széria televízióban bemutatott folytatásnak egyik főrendezőjeként Ternovszky Béla szabott irányt a mindig más élethelyzetben feltűnő, de rendre a rövidebbet húzó kispolgár mulatságos kalandjainak, amelyek olykor a groteszk és az abszurd elemeivel dúsultak. A fekete humornak egyenesen a csimborasszója Ternovszky első rövidfilmje, a Modern edzésmódszerek, a Pannónia Filmstúdió legtöbbet díjazott alkotásainak egyike.

Az összeállításban látható epizódok: G. mázol, G. megoldja, G. és a tél örömei, G. migrénje, G. gondos, G. állást keres, G. féltékeny. G. nem felejt, G. és a virtus, G. és a pióca, G. és a talált gyerek, G. a lépcsőházban.

A Gusztáv-epizódokat az MTVA archívuma, a Modern edzésmódszereket a Nemzeti Filmintézet – Filmarchívum biztosította.

Egységes, kedvezményes jegyár: 600 Ft

Ajánlatunk


2023. március 25-én lesz 40 éve, hogy a Madách Színház bemutatta a Macskák című musicalt!

A Pintér Béla és Társulata tavalyi, nagysikerű bemutatója, a társulat tagjai mellett Rezes Judit, Szabó-Kimmel Tamás és Gálvölgyi János közreműködésével.

Ajánló


A Liszt Ferenc Kamarazenekar ünnepi koncertjének műsora bemutatja mindazokat az erényeket és képességeket, amelyek miatt úgy érzékeljük,  új virágkorukat élik.…

2023 első nagyszabású Дeva koncertjén a közönség egy különleges koncertműsorra számíthat a Várkert Bazárban. Az új dalok mellett a megszokott…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!