Program


Társasjátékok Ünnepe® és Társasjátékvásár
5

Társasjátékok Ünnepe® és Társasjátékvásár

Társasjátékok Ünnepe® és Társasjátékvásár 2021-ben újra! Idén 9. alkalommal kerül megrendezésre a modern társasjátékok iránt érdeklődők országos fesztiválja!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 14. vasárnap, 10:00

A rendezvény kizárólag védettségi igazolvánnyal látogatható.

 

Társasjátékok Ünnepe® és Társasjátékvásár

Képzelj el egy kétnapos rendezvényt, ahol a látogatók annyi társasjátékot próbálhatnak ki, amennyit csak szeretnének!
A Társasjátékok Ünnepén® nagyszámban vannak jelen a magyar társasjáték-kiadók és - forgalmazók, így a látogatók nem csak ízelítőt kaphatnak a társasjátékok világából, de könnyebben igazodhatnak el a hatalmas kínálatban.

Az Ünnepet és Vásárt hagyományosan novemberben rendezik meg, évek óta a Lurdy Házban. Egyaránt élménydús program azoknak, akik már igazi társasjátékosok (gémerek) és azoknak is, akik csak most ismerkednek a társasjátékok világával, illetve most fedezik fel ismét.

Kedvezményes társasjátékvásárlással, és többszáz kipróbálható társasjátékkal várunk mindenkit a 9. Társasjátékok Ünnepe® és Társasjátékvásár rendezvényen!

Főtámogatók: Gémklub, Piatnik, Delta Vision, Regio Játék

Rendezvény az aktuális járványügyi szabályozásoknak megfelelően látogatható. Az aktuális kormányrendelet alapján a 18 éven aluli látogatóink védettségi igazolvány nélkül, de védettséget igazolni tudó nagykorú kíséretében tartózkodhatnak a rendezvényen.

Felnőtt 1 napos jegy
Felnőtt 2 napos jegy
Kedvezményes**, ill. Diák*** 1 napos jegy
Kedvezményes**, ill. Diák*** 2 napos jegy
Gyerek 7 éves kor alatt 1 napos
Gyerek 7 éves kor alatt 2 napos
Családi* 1 napos jegy
Családi* 2 napos jegy
Csoportos*** 1 napos jegy

* 2 felnőtt és max. 2 diák
** MÁK-igazolvány, a fogyatékkal élők számára (látássérült, hallássérült, mozgássérült), pedagógus, nyugdíjas, újságíró a kedvezményre jogosító igazolvány felmutatásával
*** Az aktuális kormányrendelet alapján a 18 éven aluli látogatóink védettségi igazolvány nélkül, de védettséget igazolni tudó nagykorú kíséretében tartózkodhatnak a rendezvényen.
*** 20 fő feletti Kedvezményes, ill. diák jegy esetében, kizárólag elővételben vásárolható.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!