Program


Szláv varázs
2

Szláv varázs

Műsoron Rahmanyinov és Dvořák

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 8. hétfő, 19:00

SZLÁV VARÁZS

Műsor:

S. Rahmanyinov: 2. (c-moll) zongoraverseny, op. 18
A. Dvořák: III. (Esz-dúr) szimfónia, op. 10

Közreműködik: Baross Ádám - zongora      

Vezényel: Berkes Kálmán    

Nagy utazás a c-moll sötétségéből a C-dúr fénylő világosságába – akár ezt a rejtett programot is tulajdoníthatnánk Rahmanyinov 2. c-moll zongoraversenyének, amely áradó dallamaival és csillogóan virtuóz magánszólamával méltán vált a zongorairodalom egyik legnépszerűbb versenyművévé. Hatalmas kihívást jelentő szólószólamát ezúttal a győri illetőségű tehetséges fiatal zongoraművész, Baross Ádám szólaltatja meg. A szláv zene remekeit felvonultató koncert második félidejében – folytatva az elmúlt években megkezdett, a cseh mester szimfóniáit bemutató sorozatot – Antonin Dvořák ritkán hallható 3. Esz-dúr szimfóniája csendül fel a Győri Filharmonikus Zenekar előadásában, Berkes Kálmán vezényletével.   

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ajánló


Színpadra lép a világhírű Hillsong UNITED, továbbá Matt Maher, Caramel, az Új Forrás, Pintér Béla, Pajor Tamás, a Dics-Suli, a…

Geszti Péter, a sokoldalú előadóművész és fantasztikus zenészekből álló csapata minden generációt be tud indítani. Az igényes funkytól a stadionrepesztő…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!