Program


Szilveszteri visszaszámlálás - vidám családi óév búcsúztató az Otthon Segítünk Alapítvánnyal
8

Szilveszteri visszaszámlálás - vidám családi óév búcsúztató az Otthon Segítünk Alapítvánnyal

Egész napos Szilveszteri visszaszámlálás, ahol együtt készülhettek aprók és nagyobbak az új évre! A családi programok ingyenesek, a színpadi előadásokra viszont jegyet kell vásárolni.
Minden előadásra külön kell jegyet váltani!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 28. csütörtök, 18:00

11:00: Segítség, ember! A Holdvilág Kamaraszínház zenés gyerekműsora 

Sztárvendég: Keresőkutyás Szolgálat Alapítvány három keresőkutyával

15:30: Szalóki Ági családi koncertje20. századi és kortárs költők, Erdős Virág, Kaszás Villő, Szabó T. Anna, Weöres Sándor, Tamkó Sirató Károly, József Attila megzenésített versei mellett tradicionális moldvai népdalokkal is várja a családokat Szalóki Ági!

18:00: Dumaszínház Szabó Balázs Mátéval

Dumaszínház művésze, Szabó Balázs Máté családi standup műsora életkezdésről, pánikról és sok egyéb hasznos területéről az életnek! A lélegzetelállítóan szenzációs humorista, fantasztikusan brilliánsan bámulatos komikus, félelmet nem ismerő bátorsággal kísérletező előadó, a férfi ideál megtestesítője, aki rájött, hogy a honlapon közzétett bemutatkozásokat nem ellenőrzik.

10-18 óra Családi programok

A színpadi produkciók mellett egész nap vidám forgatag várja a családok apraját-nagyját!

Amíg a gyerekek végig járják az állomásokat, begyűjtve a sok-sok pecsétet, amit végül szilveszteri ajándékokra válthatnak, a szülők szakemberekkel beszélgethetnek, Önbizalomnöveldébe iratkozhatnak, vagy bekapcsolódhatnak a vidám alkotó folyamatokba.

Hogy mi vár rátok?

✔Csillámtetkó szalon

✔A keresőkutyák titkos élete

✔Különleges gyöngyfűzés és -vasalás

✔NAFathlon pálya

✔Meseösvény kalandjáték

✔Érzékszervi játékok

✔Simogasd a bonsait: mini élmény, óriás hatás!

✔Népi hangszer készítés

✔Közös néptánc és népdal éneklés

✔Babákkal az emberi jogokért

✔Nyújtózkodj! Röpizz velünk egész másképp!

✔Kézműves foglalkozás

✔Kempo bemutató

✔Családi jóga

...és még rengeteg móka!

További információ: www.otthonsegitunk.hu

Alkotók:

Holdvilág Kamaraszínház

Koltai Judit, a színház művészeti vezetője, rendezője – és nem mellesleg – színésze, több mint negyedszázada tanítja is a színészmesterséget. Hajdanán a Harlekin Stúdióban kezdte, s jelenleg a színház berkein belül működő Pogácsa az Arénában Színkör-ben folytatja. Tanítványai szakmai fejlődése a leghitelesebb mérték a számára, s többek között birtokosa a Kaleidoszkóp VersFesztivál Fődíjának és a Magyar Kultúráért Díjnak is, amelyet - nem véletlenül - „a színházművészet területén kifejtett lelkes, akadályt nem ismerő, kitartó tevékenységéért" adományoztak részére.

Szalóki Ági, énekesnő

1994-ben lépett először színpadra, 2004-ben alapította első zenekarát és készítette el első lemezét, a gyerekeknek szóló Téli-nyári labodát. Példaképei és mesterei Sebestyén Márta, Dresch Mihály, Szakcsi Lakatos Béla valamint erdélyi magyar és cigány falusi énekesek. Többszörös Fonogram-díjas, Artisjus előadói díjas, Regionális Prima díjas, Liszt Ferenc-díjas előadóművész.

Szabó Balázs Máté, standup

Dumaszínház művésze, Szabó Balázs Máté a lélegzetelállítóan szenzációs humorista, fantasztikusan brilliánsan bámulatos komikus, félelmet nem ismerő bátorsággal kísérletező előadó, a férfi ideál megtestesítője, aki rájött, hogy a honlapon közzétett bemutatkozásokat nem ellenőrzik.

 

 

 

 

 

Ajánlatunk


Mesebeli táncmulatság várja a közönséget június 16-án a Szegedi Szabadtéri Játékokon! A Tiszavirág Néptáncegyüttes pergő lendületű estjén, A mi mesénk című gálaműsorban a deszki székhelyű, kiváló egyesület mind a tíz csoportja színpadra lép az újszegedi ligetben.

VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának legendáját is.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Ajánló


“Az életet a haláltól elválasztó határ homályos és bizonytalan. Ki a megmondhatója, hol végződik egyik, és hol kezdődik a másik?”…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!