Program


Sziki barangolások a Bába- széken

Sziki barangolások a Bába- széken

A túra során megtekintjük a szikes puszta jellegzetes növénytársulásait, gyönyörködhetünk a legkorábban nyíló orchideánk, az agárkosbor szépségében, valamint betekintést kapunk a vízimadarak mindennapi életébe.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 6. szombat, 9:00

Sziki barangolások a Bába- széken

Információ, jelentkezés: Jelentkezni kizárólag online jegy vásárlása esetén lehet, a jegyet kérjük a túravezetőnek a helyszínen bemutatni (max.30 fő)

Találkozó: 9:00 óra, Dunatetétlen határában, az 53-as számú főút 11-es kilométer kövénél található horgásztó parkolójában.

Túraleírás: A szikes talajok és az Európában egyedülálló, jól fejlett szikpadkák jelentik a védett terület talajtani és geomorfológiai értékét. A túra során megtekintjük a szikes puszta jellegzetes növénytársulásait, gyönyörködhetünk a legkorábban nyíló orchideánk, az agárkosbor szépségében, valamint betekintést kapunk a vízimadarak mindennapi életébe.
Táv: 3 km
Időtartam: 3 óra

Túravezető: Bárdos Tibor

Ajánlatunk


Tasnádi IstvánA fajok eredete Nézőművészeti Kft. A színészek improvizációinak felhasználásával írta: Tasnádi István

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Ajánló


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!