Program


Szerelmes Nagytemplom - Az élmények szerelmeseinek

Szerelmes Nagytemplom - Az élmények szerelmeseinek

Nagytemplomi bor a naplementében 40 méter magasról és templomlátogatás– ezzel várjuk júliusban és augusztusban minden szerdán 19 órakor az élmények szerelmeseit.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 19. hétfő, 19:00

A tárlatvezetéssel egybekötött túra során a templomteret, az állandó- és időszaki kiállításokat, valamint a padlásteret ismerhetik meg a látogatók. A panorámajárdára érkezve minden 18 év feletti résztvevőnk megkóstolhatja a Nagytemplom borát (Mészáros Borház – Vörös Kadarka és Rosé – alkoholmentes alternatívaként szőlőlevet kínálunk) és negyven méteres magasságból, a két torony között gyönyörködhet a naplementében.

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Angliai turnéját megszakítva érkezik Magyarországra a londoni West Endről a Michael® Show, egy elképesztő és méltó tisztelgés a pop királya, Michael Jackson előtt.

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!