Program


SzentEndrei Szalon - regisztráció
2

SzentEndrei Szalon - regisztráció

A második SzentEndrei Szalon vendégei Nagy Barbara festőművész és Németh Kristóf színművészek
lesznek.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 12. vasárnap, 17:00

Vendégek: Nagy Barbara festőművész és Németh Kristóf színművész
Háziasszony: Endrei Judit

Endrei Judit Szentendre köztiszteletnek örvendő lakója. Ismertsége, kedveltsége nem csupán megnyerő személyiségének és televíziós karrierjének köszönhető, hanem annak a munkának, aktivitásnak is, amit azóta folytat, mióta nincs képernyőn. A Teátrum 2021-es nyári programjában több eseménynek is ragyogó műsorvezető-háziasszonya volt, a közönség nagy megelégedésére.
Ezt a közös munkát folytatjuk, amikor vele együtt elindítjuk havonta egyszer jelentkező beszélgetős műsorunkat, a SzentEndrei Szalont. A szalon háziasszonya Endrei Judit, vendégeink pedig helyi és
térségbeli alkotó- és előadóművészek lesznek, akik mesélnek alkotásaikról, életükről, a városról, illetve bármiről, amerre egy kötetlen beszélgetés kanyarodik. Mindeközben megtekinthető egy-egy alkotásuk, felcsendül a zene vagy elhangzik egy-egy irodalmi mű részlete – hogy az élmény teljesebb legyen.

A második SzentEndrei Szalon vendégei Nagy Barbara festőművész és Németh Kristóf színművészek
lesznek.

Nagy Barbara, városunk nevezetes képzőművésze, aki olyannyira szentendrei hogy itt jött világra, a régi szülőotthonban, s jelenleg is itt él és alkot. A Képzőművészeti Egyetemet festő szakon végezte el, majd ugyanott a doktori minősítést is megszerezte. Eddig 18 önálló kiállítása volt, valamint több, mint 40 csoportos, gyűjteményes kiállításon voltak láthatóak művei hazánkban és a világban.  Többek között tagja a Fiatal Művészek Stúdiójának, a Vajda Lajos Stúdiónak, és a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesületének.
Németh Kristóf színművész a közelmúltban költözött városunkba. Már fiatalként játszott a Szomszédok teleregényben, majd Benedek Miklós osztályában végezte el az SZFE-t. A színjátszás mellett sokszínű kulturális szakember is, volt művelődési ház- és színházigazgató, műsorvezető is.
Jelenleg népszerű sorozatokban játszik, szinkronizál, rendez, és a Fórum Színház vezetője.
 
A SzentEndrei Szalon egy-egy alkalommal kb. 70 – 90 percig tart, a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. . Regisztrálni a https://szentendreiteatrum.jegy.hu/  oldalon lehet, 0 Ft-os jegy
megvásárlásával.

A maszk viselése a program alatt kötelező a közönségnek.

Felhívjuk figyelmüket, hogy az elhangzó  beszélgetéseket  rögzíti a TV Szentendre, így a felvétel látható lesz a TV Szentendre műsorában, valamint  Endrei Judit Youtube csatornáján és a Szentendrei Teátrum online felületein is. A résztvevők megjelenésükkel hozzájárulnak hang- és filmfelvétel készítéséhez valamint ahhoz, hogy azok tetszőleges számban és időtartamban  megjelenítésre kerüljenek az egyes médiafelületeken.

Ajánlatunk


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Ajánló


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!