Program


Szekeres Adrien Adventi Nagykoncert

Szekeres Adrien Adventi Nagykoncert

Legszebb karácsonyi dalaival, valamint olyan szívből szóló slágerekkel érkezik Szekeres Adrien, mint a Kicsi szív vagy az Olyan, mint te, melyek nem maradhatnak ki egyetlen koncert műsorából sem.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 8. péntek, 19:00

Szekeres Adrien

„egy Csendes éj”

Akusztikus adventi koncert

 

Legszebb karácsonyi dalaival, valamint olyan szívből szóló slágerekkel érkezik Szekeres Adrien, mint a Kicsi szív vagy az Olyan, mint te, melyek nem maradhatnak ki egyetlen koncert műsorából sem.

- Az adventi rohanásban fontos, hogy egy kicsit ráhangolódjunk az ünnepre, hogy a lelkünket is felkészítsük a karácsonyra. Úgy gondolom, hogy ennek jó eszköze a zene, ami áthangol bennünket, ami közelebb hozza az ünnep hangulatát – emelte ki Szekeres Adrien.

Az énekesnő az elmúlt években számos adventi koncertet adott már, templomokba, nagy koncerttermekbe. - Van olyan város, ahol már többször is adtunk karácsonyi koncertet, és a közönségtől mindig kapok olyan üzeneteket, amikben azt írják, hogy jövőre újra ugyanitt. Visszavárnak, mert a karácsonyi dalaim már ugyanúgy hozzátartoznak számukra az ünnephez, mint a csillagszóró vagy a gyertyafény – árulta el az énekesnő.

Az adventi koncert egy igazi családi kikapcsolódás, ahol kicsik és nagyok egyaránt találnak maguknak szívhez szóló, ünnepi dallamot.

- Nagyon szeretem látni, amikor a különböző generációk együtt jönnek az előadásaimra, amikor a nagymama kézen fogja az unokáját. Ezúttal is minden korosztály talál majd magának ismerős, dúdolni való dallamot – emelte ki Szekeres Adrien.

Az este során Adrient férje, Kiss Gábor kíséri zongorán, két vokalistával kiegészülve. A karácsonyi dalok mellett Adrien legszebb és legismertebb dalai csendülnek fel, miközben kis történeteken keresztül betekintést kapunk a dalok születésébe és az ahhoz fűződő emlékekbe.

Ajánlatunk


Füst a szemében - Cseh Tamás 80. NYÁRI SZÍNHÁZ esőhelyszín: Gödöllői Királyi Kastély, Lovarda

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Az ország egyik legismertebb rockzenekara az EDDA Művek 2024. július 27-én Gárdonyban, a Surfcampingben lép fel!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!