Program


SZEDER10 koncert

SZEDER10 koncert

Szeder 10. születésnapi koncert a Várkert Bazárban!

Aktuális előadások



Szeder, a Junior Artisjus díjas dalszerző-énekesnő 2014 óta egyedi színfoltja a hazai könnyűzenei életnek. Sajátos nézőpontjával próbálja vidámmá varázsolni a mindennapokat az apró hétköznapi csodákkal, humorral, fantáziával.Szeder az indie-pop világának egyik legizgalmasabb színfoltja, akinek három lemeze és két EP-je jelent meg. Az országot keresztül-kasul bejárta, és határon túli magyarlakta területeken is koncertezett. Fellépett olyan neves helyszíneken, mint a Müpa, a Kobuci, az Akvárium és az A38 Hajó, valamint a legnagyobb fesztiválokon, köztük a Fishing on Orfű, a Sziget, a VOLT és a Művészetek Völgye. Szeder dalai milliós nézettséget értek el, rajongótábora pedig egyre csak nő.

A könnyed témák mellett (Reggeli dal, Feri feneke) a lélek mélységeibe, az önismereti út rejtelmeibe is bepillantást nyújtanak őszinte szövegei (Kezem a hátadon, Szétesem, összerakom). A tartalmi sokszínűség műfaji sokszínűséggel vegyül, a francia sanzonos bohémság keveredik az indie folkpop vagányságával, amihez egy egyszerre karcos és lágy hang párosul.

Az elmúlt három évben Szeder új oldaláról mutatkozott be: a hang gyógyító erejének felfedezésével intuitív énekléssel és sámándobbal tartott hangutazásokat. Ez az új éneklési mód, amelyben hangját a Föld és az Ég közötti csatornaként használja, sámánisztikus, törzsi és angyali szférák hatását kelti, most is hallható lesz tőle. Egy különleges utazásra invitál bennünket, ahol a zene gyógyít és felemel.

Akárcsak ez elmúlt 10 év az este is tartogat izgalmas meglepetéseket számunkra. Szeder jóbarátai, zenész kollégái közreműködésével visszarepülhetünk az időben és végig kísérhetjük az elmúlt évek változásait a dalokon keresztül. 

Sztárvendégek:

Csorba Lóránt

NovaN

Esőnap: 09.30.

Tájékoztató eső, rossz időjárás esetére >>>

Ajánló


Takács Dorina, vagyis Дeva, üstökösként robbant be a hazai könnyűzenei színtérre. A fiatal előadó zenéit maga írja, producereli és énekli,…

A nagy érdeklődésre való tekintettel, dupla Geszti Sixty koncert az Arénában!

Apollón és Dionüszosz, az idill és féktelen ünnepély: efféle ellentétpárokkal lehetne jellemezni Beethoven két szimfóniáját, a Hatodikat és a Hetediket.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!